2777
2789
عنوان

اونایی که عشقشونو گم کردن بیان

312 بازدید | 44 پست

بچه ها عاشق یه کارمند تو یه اداره بودم به عشق اون میرفتم و میومدم الکی بهونه میکردم که برم ببینمش.. دیروز دیدم رفته.. نیس.. باورم نمیشد.. احساس میکنم دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم.. خیلی پوچ شدم.. حتی خودمم تو آینه میبینم یادش میفتم گریه میکنم.. بوی ادکلنی که موقع رفتن پیشش میزدم.. ساعت مچی که میزدم و.. حالم بده 

شمام اگه همچین اتفاقی داشتین بگین.. از ناراحتی دارم میلرزم 

خب برو از ادارشون ببین مشخصاتی میتونی بگیری

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دوسش داشتم حس خوبی میداد بهم.. وقتی میدیدمش کل روز رو مهربون میشدم.. انرژی مثبت میگرفتم.. به ...

واه به ازدواج فکر نمیکردی به چی فکر میکردی....ذهنت رو از فکرش پاک کن....یک وقت زن و بچه داشته....

من فقط دوسش داشتم حس خوبی میداد بهم.. وقتی میدیدمش کل روز رو مهربون میشدم.. انرژی مثبت میگرفتم.. به ...

مگه میشه معنی عشق در ازدواج خلاصه میشه  همه عاشق ها دوست دارن بهم برسن 

زندگی درک همین اکنون است .....
این یعنی عشق؟!

البته تاپیک عشق مناسب نبود قبول.. ولی عشق عارفانه میشه گفت شاید.. چون وقتی میدیدمش حس خوب و نزدیک شدن به خدا میکردم آدم خوبی میشدم میگفتم مثل این آقا منم باید با همه مهربون باشم