2777
2789
عنوان

تو خرید سیسمونی دودلم. کمکم کنید

308 بازدید | 49 پست

سرویس کالسکه میخوام بخرم حدود ۵ تومن. حالا همه سرزنشم میکنن میگن بی خودی انقدر پول نده پای کالسکه. موندم حالا چه کنم. یه مدل دیدم خیلی به دلم نشسته سخته بگذرم ازش. از یه طرف ۱۵ تومن نمیخوام بیشتر هزینه کنم. به نظرتون ۵ تومنم بدم پای تختو کمد، بقیه چیزارو با ۵ تومن باقی مونده میتونم بخرم؟ بخدا از دیشب مغزم ترکید ازبس فکر کردم. لباسارم میخوام نصف ترک و خارجی بخرم نصف ایرانی. تروخدا راهنمااییم کنید با تجربه ها

تازه رورواک و صندلی غذا و ماشین برقی هم میخوام بخرم!!!!😥چه کنم؟؟؟؟

کالسکع 5 تومنی برای کسی هست که میخواد 30 تومن خرج کنه نه شما

داری مادر میشی عزیزم بچه نیستی که مدیریت کن پولتو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با ٥ تومن نميشه،من يه ده تيكه ترك خريدم براش ٢٠٠ تازه الان گرونتره،يه سرهمي خوب مارك كارامل خريدم براش ١٣٠ ،تازه وسايل بهداشتي و حوله و اينارم ببين،پوشكم هست،منكه فقط ٥٠٠ پوشك خريدم

واییی خدای من چندسال پیش با ۱۵ ملیون میشد جهاز عروس خرید😥😥😥من جای شمابودم اینقدر پول نمیدادم یک سرویس کالسکه معمولی ایرانی جنس خوب حمایت از کالی ایرانی لباساروهم ایراانی چراباید خارجی بخریم😕😕مگه ایران خودمون چشه؟؟؟؟همون بجاش برابچم پس انداز میکردم براآیندش طلا سکه بخر

کالسکع 5 تومنی برای کسی هست که میخواد 30 تومن خرج کنه نه شما داری مادر میشی عزیزم بچه نیستی که مدیر ...

خب چیکار کنم خیلی به دلم نشسته. پس یعنی میگی با ۵ تومن پوشاک و اسباب بازیو لوازم بهداشتی نمیشه خرید؟

نه واقعا ارزش نداره بعضى بچه ها اصلا داخل كالسكه نميمونن بعضى جاها اصلا كالسكه رو نميشه برد كلا زياد استفاده نداره كه اونهمه بخواى بابتش هزينه كنى هيلى چيزاى سيسمونى واقعا استفاده نميشه يا در حد دوسه بار مصرف ميشه عوض اينا مديريت كن مابقى پولتو براتى نى يه خساب باز كن و هروقت خواستى مبلغى رو روش اضافه كن 

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
خب چیکار کنم خیلی به دلم نشسته. پس یعنی میگی با ۵ تومن پوشاک و اسباب بازیو لوازم بهداشتی نمیشه خرید؟

خب به دلت نشسته ميخرى ميارى فقط بايد نگاش كنى همين 

والابستگی به سبک زندگیت داره بنظرمن ارزش نداره پنج تومن بدی به کالسکه یادوسه ملیون بدی به ماشین شارژی ببری توخونه شصت هفتادمتری فرق کالسکه پنج تومنی بایه تومنی چیه؟ ترمزکلاچ داره؟ 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

من براى دخترم با يك مليون پارسال سرويس مالسكه دليجان گرفتم الانم پشيمونم از خريدم چون همونجور مونده نهايت روهم پنج باراستفاده مردم

واییی خدای من چندسال پیش با ۱۵ ملیون میشد جهاز عروس خرید😥😥😥من جای شمابودم اینقدر پول نمیدادم یک س ...

آخه مناسفانه خانواده ی شوهرم اینا خیلی اهل مارکو این چیزان. همیشه بهترینارو میخرن. حالا من بخوام ایرانی بخرم تو سرم میزنن. دوتا تیکه از جهیزیه ام ایرانی بود هنوزم که هنوزه شوهرم به روم میاره. خداییشم به درد نخورن جفتشون. تعارف که نداریم با هم. خوب بسازن نوکرشونم هستیمو میخریم. نه این آشغالایی که تولید میکنن

نه نمیشه خرید واقعا چون این بخش از سیسمونی از همه گرونتره...یه لباس تیکه ای میخری ۳۰ تومن یعنی ۳۰ تومن بلوز ۳۰ تومن شلوار تازه واسه تو خونه

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟