2777
2789
عنوان

تو خرید سیسمونی دودلم. کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 49 پست
آخه خدایی ایرانی بخرم تو فامیله شوهرم خیلی ضایعست. فکر کن اکثرشون چیکو دارن. یا رفتن ترکیه و دبی سیس ...

عزيزم تو دلت با ٥تومنيس برو بگير خلاص

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
بنظرمن کم بگیر ولی خوب ببین بچه ات ک سه چهارسالش بشه هرجا بری هرچی ببینه میخواد الان انقدرها نیاز ن ...

پس یعنی به نظرت سرویس کالسکه ۵ تومنی رو بگیرم؟ اونوقت خورده ریز کمتر بگیرم؟ مثلا ماشینو بعدن بخریم براش. صندلی غذا نگیرم. یا لباس خوب بگیرم ولی کم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😣😣😥😥😥 کاش نرفته بودم ببینم کالسکه هارو. ۵ تومن چرا کمه ؟؟؟؟ خوب اسباب بازیو میگم شوهرم براش بخر ...

استفاده داری از کالسکه؟ نداری بجاش پوشک بخر ... چرا پولت رو بدی به وسیله ای که کاربرد آنچنانی نداره... به فکر جیبتون باش عزیزم زندگی سخت شده ولی اگه واقعا مرفه هستی که ۵ تومن بدی کالسکه برات مهم نیست و خرج مهمتر از اون نداری خب بخر و لذتش رو ببر ...

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
آخه بخوایی حساب کنی لباسم زود کوچیکشون میشه و به درد نمیخوره. حیف نیست همش ترک؟

خب یکم بزرگتر بگیر بعدم لباس بچه مدام کثیف میشه باید بشوری جنس ایرانی نشسته  نمیشه  نگاش کنی وای ک ب شستشو بره  ولی جنس خوب بگیری  چون بچه اس و زیاد مجبوری بشوری  باید جنس خوب باشه

من البته دخترم لباساش بهش کوچیکش نمیشدن متاسفانه ولی هرچی میشورم واقعا  هنوز خوشگل و خوش ترکیبن هیچیشون نمیشه

من ترجیح میدم نخرم  ولی ایرانی نمیگیرم لباس براش

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
استفاده داری از کالسکه؟ نداری بجاش پوشک بخر ... چرا پولت رو بدی به وسیله ای که کاربرد آنچنانی نداره. ...

نه بابا مرفه که نیستیم ولی خب بیشتر فقط برای آبروداری تو قوم شوهر و اینکه حرف مفت زیاد میزنن. شیطونه میگه رابطمو قطع کنم یا خیلی کم. بشینم بچه داریمو بکنم

عزيزم همه دلشون ميخواد بهترينارو بگيرن و كم نذارن برابچشون چيزى كه واقعا منطقى باشه. الان بچه شما بز ...

پس انداز خیلی خوبه واقعا. کلا آدم پس انداز نیستم میدونم خیلی بده. 

پس یعنی به نظرت سرویس کالسکه ۵ تومنی رو بگیرم؟ اونوقت خورده ریز کمتر بگیرم؟ مثلا ماشینو بعدن بخریم ب ...

بچه  اولتونه 

خورده ریز ک اره واقعااا  کم بگیر

صندلی غذا و اینام خیلی بدردنمیخوره واقعا

ما ماشین داشتیم کالکسه حسرت داشتم یبار استفاده کنم نشد واقعا 

ولی اگر واقعا خیلی دوس دادی و بچه اولته خوب بگیر برای بچه های بعدیتم  ان شالله استفاده میکنی  

ماشین و اینجور چیزا رو بزار هرسال ب مناسبت تولدش

خودش ک ب زبون بیاد بیچارت میکنه  ک این میخوام اون و میخوام

بقول دوستمون  ب جاش براش مثلا پلاک طلا بگیر و چیزی ک بمونه برات

تو خونه ایشم همه رو ترک گرفتی؟

توخونه ای ک حتما مهمتره...ایرانیا تن بچه رو اذیت میکنه پوست مثل گلش رو .... 

من دخترم رفلاکس داشت یسره میشستم  اگر ایرانی بود همون بار اول باید دور مینداختم  ولی باور کن اینهمه لباساش و شستم  هنوز تمیز و نوهستن... میتونی کوچیک شد برای بچه ی دومت استفاده کنی توخونه ...

نه بابا مرفه که نیستیم ولی خب بیشتر فقط برای آبروداری تو قوم شوهر و اینکه حرف مفت زیاد میزنن. شیطونه ...

اصلا کاری به حرف مفت مردم نداشته باش که در هر صورت میزنن... من بهترین جهیزیه رو بردم یعنی واقعا فامیل های درجه ۲ شوهرم میگفتن تو فامیل همچین جهیزیه ای نداشتیم ولی درجه یک ها نه تشکری نه چیزی تو قیافه هم رفتن ...موقع سیسمونی به مامانم گفتم نمیخوام .... ولی مامانم به زور خرید کرد ولی این بار دیگه سخت نگرفتم.... بی خیال اظهار نظر بقیه... مادر شوهرم یه عروسک برای بچه ام گرفت ۱۰۰ تومن بهش فشار اومده بود که گرونه ولی همچنان تشکر نکردن .... به فکر خودت و شوهرت باش ۵ تومن کم پولی نیست تا دوسالگی بچه پوشکش تامین میشه باهاش

اصلا کاری به حرف مفت مردم نداشته باش که در هر صورت میزنن... من بهترین جهیزیه رو بردم یعنی واقعا فامی ...

دقیقااا مثل  من

لباس بیرونیشو ترک میگیرم تو خونه ایشو ایرانی. خدایاااا چقدر سخته مدیریت مخارج

للاس خونگيشم خداامكان خوب بگير چون بيشتر استفاده ميكنه بايد لطيف و خوب باشه تا اذيتش نكنه

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
اصلا کاری به حرف مفت مردم نداشته باش که در هر صورت میزنن... من بهترین جهیزیه رو بردم یعنی واقعا فامی ...

چقدر زور داره بخدا. شاید پدرشوهرم مهمونی بگیره برای بچم آخه برای بقیه نوه هاش گرفت. 

چقدر زور داره بخدا. شاید پدرشوهرم مهمونی بگیره برای بچم آخه برای بقیه نوه هاش گرفت. 

خوبه باز یه جشن میگیرن غنیمته😂برا ما که باید کادوشون رو هم شوهرم از جیبش بده