2777
2789
عنوان

تو خرید سیسمونی دودلم. کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 49 پست

اگرمستاجری ک واقعا سخته جابجاییشون

من روروئک و کالکسه گرفتم یبارم نشد استفاده کنم توروروئک ک اصلا بچم ننشست ماشین شارژی رو هم بقول دوستمون تولد دوسالگیش گرفتم لباسارو ولی ایرانی نگیر جنس خوب بگیر

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
خب چیکار کنم خیلی به دلم نشسته. پس یعنی میگی با ۵ تومن پوشاک و اسباب بازیو لوازم بهداشتی نمیشه خرید؟

عزیزم بنظرم سعی کن همه چی به اندازه و مناسب خرید کن هرچی زیاد اومد دوتا سکه بخر بذار کنار برای بچه ت،بزرگتر شد واسش همه چی بخر کم کم

ادم از خیلی چیزا خوشش میادو به دلش میشینه،پس منطق چی؟

خدایا شکرت هزاربار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بنظرم سعی کن همه چی به اندازه و مناسب خرید کن هرچی زیاد اومد دوتا سکه بخر بذار کنار برای بچه ت ...

بخدا تو زندگیم انقدر پارو دلم گذاشتم همه جا. اما الان برای نی نیم دلم میخواد بهترینارو بکنم. خیلی منتظرش بودم. خیلی سرکوفت شنیدم به خاطر بچه دار نشدن. حالا که پسر شده و تو خوناواده ی شوهرم متاسفانه پسر خیلی عزیزه  دلم نمیخواد کمش بذارم. 

آخه مناسفانه خانواده ی شوهرم اینا خیلی اهل مارکو این چیزان. همیشه بهترینارو میخرن. حالا من بخوام ایر ...

خوب لباساش مارک داربگیر کالسکه ایناروایرانی جنس خوب بهشون بگو مارک برام اهمیت نداره میخوام براش پس اندا ز باشه نه چشم وهم چشمی😒😒

اگرمستاجری ک واقعا سخته جابجاییشون من روروئک و کالکسه گرفتم یبارم نشد استفاده کنم تو روروئک ک اصلا ب ...

مستاجر نیستیم خداروشکر. خونمم ۱۰۰ متره. فکر کنم منم خیلی استفاده نکنم از کالسکه. اما رورواک خواهرم فوق العاده استفاده میکنه و راضیه. 

بخدا تو زندگیم انقدر پارو دلم گذاشتم همه جا. اما الان برای نی نیم دلم میخواد بهترینارو بکنم. خیلی من ...

عزیزم کم نذار به اندازه بخر،بچه از جون شیرین تر،اما اینده هم داره ها

من میگم هرچی زیاد اومد اصلا یه گردنبند طلا بخر براش

هرجور خودت مایلی

خدایا شکرت هزاربار
خب چیکار کنم خیلی به دلم نشسته. پس یعنی میگی با ۵ تومن پوشاک و اسباب بازیو لوازم بهداشتی نمیشه خرید؟

فقط شايد يك سرويس لباس تو خونه بخواى براش بگيرى كمش ميشه ١٥٠هزار كمش بعد ميخواى با ٥مليون لباسا و بهداشتياشو بگيرى كم كمش ٨-٩تومن بزاركنار

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
مستاجر نیستیم خداروشکر. خونمم ۱۰۰ متره. فکر کنم منم خیلی استفاده نکنم از کالسکه. اما رورواک خواهرم ف ...

خب خداروشکر

چ خوب دختر من اصلا رو روئک نشست .... لباساش و ولی ترک بگیر ایرانی واقعاا اشغاله

نه نمیشه خرید واقعا چون این بخش از سیسمونی از همه گرونتره...یه لباس تیکه ای میخری ۳۰ تومن یعنی ۳۰ تو ...

😣😣😥😥😥 کاش نرفته بودم ببینم کالسکه هارو. ۵ تومن چرا کمه ؟؟؟؟ خوب اسباب بازیو میگم شوهرم براش بخره. با ۵ تومن فقط لباس میخرم. کافیش نیست بازم؟

خب خداروشکر چ خوب دختر من اصلا رو روئک نشست .... لباساش و ولی ترک بگیر ایرانی واقعاا اشغاله

آخه بخوایی حساب کنی لباسم زود کوچیکشون میشه و به درد نمیخوره. حیف نیست همش ترک؟

😣😣😥😥😥 کاش نرفته بودم ببینم کالسکه هارو. ۵ تومن چرا کمه ؟؟؟؟ خوب اسباب بازیو میگم شوهرم براش بخر ...

بنظرمن کم بگیر ولی خوب

ببین بچه ات ک سه چهارسالش بشه هرجا بری هرچی ببینه میخواد الان انقدرها نیاز نیست براش بگیری

من‌واقعا پشیمون شدم خیلی زیاد واقعا خیلی چیزا استفاده نمیشه  لباسم ب اندازه بگیر  بعدا هرچی ببینی مجبوری نخری چون داره اینام قدیمی میشه  کم بگیر ولی برند خوب بگیر و شیک  شلوغ نکن اصلا بدرد بخور نیستن والا

من تجربه کردم ک میگم 

بخدا تو زندگیم انقدر پارو دلم گذاشتم همه جا. اما الان برای نی نیم دلم میخواد بهترینارو بکنم. خیلی من ...

عزيزم همه دلشون ميخواد بهترينارو بگيرن و كم نذارن برابچشون چيزى كه واقعا منطقى باشه. الان بچه شما بزرگشه نميگه كه مامان دستت درد نكنه برام كالسكه پنج تومنى خريدى چون استفادشو شماميبرى نه اون ميتونى يه معقول ترشو بگيرى مابقى پولو پس انداز كنى برا اينده بچت كه بخورده بزرگ شد چيزى خواست براش تهيه كنى

عزیزم کم نذار به اندازه بخر،بچه از جون شیرین تر،اما اینده هم داره ها من میگم هرچی زیاد اومد اصلا یه ...

آخه خدایی ایرانی بخرم تو فامیله شوهرم خیلی ضایعست. فکر کن اکثرشون چیکو دارن. یا رفتن ترکیه و دبی سیسمونی خریدن. کلا احساس سرخوردگی میکنم بخوام کم بگیرم. باز لباسو اسباب بازی کمتر میگیرم. بقیشو باباش بگیره. والاع

آخه بخوایی حساب کنی لباسم زود کوچیکشون میشه و به درد نمیخوره. حیف نیست همش ترک؟

كم بگير كه همش ايتفاده شه كوچيك هم شد بدونى كه استفاده مردى