2777
2789
عنوان

دعای جدایی

131 بازدید | 28 پست

رو زندگی واقعا تاثیر داره؟

و اینکه اگه مردی واقعا اخلاقای درست و تربیت درست نداشته باشه و زندگیش الان بهم بخوره بخاطر دعاس یا رفتار خودش؟

چقدر تاثیر داره دعا؟

زنگ زدم گفتن دعا گرفتن واست و علائمش هم داشتم

یکی بهم گفت نفر سوم داره رابطت

خیلی وقته دنبال جداییم ۱ سال عقد بودیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه علت اصلی رفتار خودشه البته دعا هم تاثیر داره ولی نه به اندازه اون

یه سری سوره و اینا گفته بخونم تا برطرف شه

ولی نمیخوام برگردم

بهم گفت چون روی بدنت تاثیر بد داره برا خودت فقط این کارارو انجام بده

خیلی ناراحتممن تازه عقدمچرا اخه...

مرد خائن  درست نمیشه عزیزم 

خودتو اذیت نکن بهترین دوران دوران

عقد شوهرت ازالان این وای به حال۲

سال دیگه 

دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم چون اینجااصلامشخص نیست کی خانم کی آقا 

خیلی ناراحتممن تازه عقدمچرا اخه...

اتفاقا خیلی عالیه که الان داره خودشو نشون میده 

اینطوری بهش نگاه کن اگه جلوت خودشو می‌گرفت ،بعد از ازدواج اخلاقای واقعیش رو نشون میداد ، بعد طلاق میگرفتی اوضاعت بدتر بود 

مرد خائن درست نمیشه عزیزم خودتو اذیت نکن بهترین دوران دورانعقد شوهرت ازالان این وای به حال۲سال دیگه

من تازه باور نکردم این حرفو ب خودش یه دستی زدم گفتم ی نفر دربارت اینو گفته

بعد یهو پرید بهم و انگ بی حیایی ب من زد و گفت اونی که این حرفارو بهت میزنه دشمنمه صلاح مارو نمیخواد

یعنی گیر داد ب اون نفر فرضی

از دوست صمیمیشم پرسیدم قسمش دادم گفت نه بعد فهمید ب دوستش زنگ زدم انقدر بد باهام برخورد کرد و انگ بهم زد

ما چند وقتیم میشه قهریم با خطای مختلف بهم پیام میده امتحانم کنه پیشنهاد دوستی میده🙂

یه سری سوره و اینا گفته بخونم تا برطرف شهولی نمیخوام برگردمبهم گفت چون روی بدنت تاثیر بد داره برا خو ...

سوره و اینا خیلی خوبه بخونی ولی اینکه بری سراغ جادو جنبل و اینا ضررش به خودت برمیگرده 

اینکه گفته نفر سوم هست زیاد نمیشه اعتماد کرد به این حرف 

ولی نامزدت زیر نظر بگیر ببین هست یا ن

اگه یکی رو داشته باشه که بعد از ازدواج هم بهت وفادار نخواهد بود و مطمئنا خیانت میکنه 

اگه هم کسی رو نداشته باشه اخلاقش گنده اینو چطور میخوای درست کنی