2777
2789
عنوان

کیا منتظر نی نی هستن

470 بازدید | 84 پست

من دیگه خسته شدم از بس جواب بی بی هام منفی شد واقعا ناامید شدم همش گریه میکنم احساس میکنم خدا دوسم نداره😔😢

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز بی بی زدم منفی شد😭😭😭😭

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
چند وقته اقدامي؟

الان رفتم تو هفت ماه😔😔

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
منم امروز بی بی زدم منفی شد😭😭😭😭

من یه روز مونده ب پری زدم منفی شد الان شیش روز گذشته میترسم بزنم چون دو ماه پیشم همینجوری شد ده روز عقب انداختمو کلی ذوق کردم ک حتما باردارم ولی نبودم😔

من یه روز مونده ب پری زدم منفی شد الان شیش روز گذشته میترسم بزنم چون دو ماه پیشم همینجوری شد ده روز ...

خب بزن ان شالله باردار باشی.من ی هفته مونده ب پری ولی میدونم ک نیستم.اگه بودی واسه منم دعا کن یسال شد

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
منم مث توام سوگند جون کم کم دارم نا امید میشم دو ساله منتظرم...😭😭

وای چقدر بد واقعا آدم ناامید میشه باید چیکار کنم ب نظرتون دکتر برم؟دو ماه پیش ک رفتم گفت تا یک سال ایرادی نداره ولی من دیگه نمیتونم تحمل کنم

منم شکرخدا اينماه جواب گرفتم ولي بعد17ماه چاره اي جزصبرنيست

خداروشکر

منم شکرخدا اينماه جواب گرفتم ولي بعد17ماه چاره اي جزصبرنيست

چقدر خوب خدا رو شکر ما رو هم دعا کن