2777
2789
عنوان

بارداری و درس خوندن

156 بازدید | 27 پست

خانما کسی تجربه بارداری و همزمان دانشگاه رفتن رو داشته به خصوص تو رشته های پزشکی که علاوه بر دانشگاه باید هر ترم بیمارستانم بری واسه کار آموزی.سخت نمیشه؟من دو دلم واسه بارداری نمیدونم میتونم از عهدش بیام یا نه.خودمم نمیخوام از درسم عقب بیافتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرستاری میخوندم بیمارستان نداشتم اونموقع آزمایشگاه داشتم یه بچه دو ساله هم داشتم  اره شدنیه ...

اخه فکر میکنم خیلی ضایع باشه با یه شکم گنده تو بیمارستان.چون چادری ام تو دانشگاه چادر سرم میکنم به همین مشکلی نیس ولی تو بیمارستان که فقط مانتو هستش احساس میکنم خیلی ضایع میشه

میخوام یه جوری برنامه بریزم که تا بچم به دنیا بیاد ترم 6 رو تموم کردم و فقط ترم 7 . 8 مونده که اونام ...

انشالله عزیزم ولی خب اگر کمک نداشته باشی با بچه کوچولو خیلی سخته بخصوص تو سن دندون که میرن

اونو دیگه نمیدونم من ایران نیستم اینجا عادیه

سلام...میشه بگید کجاهستی

پرستارا اونجا چطورین

یعنی اینک مث ایرانه رسیدگی ب پرسنل

شوهرم پرستاره..جیگرش خونه

باردار نیستم  تیکر عروسیمهههههه😍😍💃💃
اخه فکر میکنم خیلی ضایع باشه با یه شکم گنده تو بیمارستان.چون چادری ام تو دانشگاه چادر سرم میکنم به ه ...

مشکلت فقط ظاهرته؟!

شما که تو این محیطم هستی که باید بهتر بدونی که، بارداری جیزی نیست که ازش خجالت بکشی یا به قول شما ضایع باشه!

دوره ی بارداری با درس و کار منافاتی نداره به نظرمن، البتا برای یکی مثل من چرا داره، چون رشته مهندسی ژنتیک هست و تو آزمایشگاه مواد خطرناک داریم که تنفسش برای جنین خیلی مضره و به هیچ وجه نمیشه آدم باردار وارد آزمایشگاه شه؛ اما اگه این مورد رو شما نداری بارداری اشکالی نداری

اما بعدش که بچه ت به دنیا بیاد میخوای چیکار کنی؟ درست تموم میشه اونموقع؟! نمیشه که نوزاد رو بذاری پیش کسی بری دانشگاه! من باشم بچمو تا 3سالگی هیچ جا تنها نمیذارم برم حتی پیش مادرم باشه اگه؛ بچه نیاز به مادر داره تمام وقت

🐘🌸کوچولوی قشنگم محکم بچسب به دل مامان🌸🐘
سلام...میشه بگید کجاهستی پرستارا اونجا چطورین یعنی اینک مث ایرانه رسیدگی ب پرسنل شوهرم پرستاره..ج ...

امریکام عزیزم درسم تموم نشده هنوز 

اینجا هم حقوقشون به نسبت کارشون کمه ولی خب بازم بد نیست بستگی به مدرکشون داره کارشون کمتره ولی کاغذ بازی خیلی دارن ایران خیلی ظلمه به پرستارا و معلم ها 

سلام...میشه بگید کجاهستی پرستارا اونجا چطورین یعنی اینک مث ایرانه رسیدگی ب پرسنل شوهرم پرستاره..ج ...

رسیدگی به پرسنل رو نمیدونم اما رفتار پرستارا اینحا خیییییلی با ایران متفاوته! پرستارا تو ایران اکثرا خیلی بی وجدان و بداخلاق و بدرفتارن؛ خدا ازش نگذره هرکی اینطوریه و بیمار رو اذیت میکنه!!!!

اینجا خیلی احترام میذارن و مهربونن و باوجدان کار میکنن و خوب رسیدگی میکنن به مریض ها

امریکام عزیزم درسم تموم نشده هنوز  اینجا هم حقوقشون به نسبت کارشون کمه ولی خب بازم بد نیست بست ...

والا ایرانم که چندسال پیش یکی از فامیلای ما درسش رو تموم کرد بیمارستان استخدام شد 4میلیون حقوق میگرفت! تازه چندسال پیش که این گرونی و اینا که نبود! وضع مالی پرستارا اتفاقا خیلی بهتر از رشته های دیگه هست تو ایران

بااینکه اکثرا خیلی بد کار میکنن و بدرفتاری میکنن با مریضا بی وجدانا

امریکام عزیزم درسم تموم نشده هنوز  اینجا هم حقوقشون به نسبت کارشون کمه ولی خب بازم بد نیست بست ...

اره بخدا خیلی زوره

2.5حقوقشه....کارانه واضافه کاریاشونم که بایکسال تاخیر آیابدن آیاندن

خیلی دوسداریم بریم استرالیا ولی نمیدونم وضعیت چطوره و دوری از خانوادم سخته

باردار نیستم  تیکر عروسیمهههههه😍😍💃💃