2777
2789
عنوان

میشه به سوال منم جواب بدین??

194 بازدید | 16 پست
عفونت قارچی شدید گرفتم کلوتریمازول و فلوکونازول جواب نمیده. با عرض معذرت موقع نزدیکی شدیدا سوزش دارم. چه دارویی استفاده کنم که جواب بده

😑😑😑😑😑

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر شیاف بگیری استفاده کنی ممکنه حتی دو دوره مجبور باشی استفاده کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

میگن سیر و پاک کن و یه نخ بهش وصل کن جوری که  وقتی سیررو وارد بدنت کردی با اون نخ بتونی بکشی بیرون  

ولی مدت زمانش رو نمیدونم  تو نت بزن

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

من از ۳ شهریور درگیرم

صدجورم قرص و پماد زدم

هیچ فرقی نکرده🙄

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اپلیکاتور استفاده کردی؟ از گیاهیاش

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

دیگه اعصاب برام نمونده همه جور فرص و پماد استفاده کردم حتی یه بارم زخم گرفتم و مجبور به فریز شدم الان بعد از یکسال زخمم برگشته. میگن فیتوواژکس خوب جواب میده شما استفاده کردین

مگه گیاهی  هم داره?

آره

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

تقریبا پنج ساله ازدواج کردم از سه ماه بعد از عروسی درگیر عفونتم آرزو به دلم مونده یه روز خوش داشته باشم. گرون ترین قرص ها رو استفاده کردم فقط چند روز جواب میده. حالا شنیدم فیتو واژکس داروی گیاهی که از عصاره سیاهدانه درست شده. واسه استفاده کردن دو دلم. نمیدونم چکار کنم