💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
اره شوهر دختر عموم خیلی بد دل و شکاکه هیچی جرعت نداره تنهایی جایی بره شوهرش روش حساسه
کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمیگردد جدا ❤️ لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️ زنده باد قوم لر❤️🔥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر خودم تا حدودی هست اون اوایل داشت بیچارم میکرد الان خداروشکر خیلی کمتر شده واقعا عذاب اللهی بود اون رفتاراش بشدت بی اعتماد بنفس وگوشه نشین شده بودم
مثلا اگر با دامادام یا یکی از پسرای فامیل سلام واحوالی پرسی میکردم هیچی غوغا ب پامیکرد تو جمع اصلا حرف نمیزدم غیرتش فقط واسه فامیلای من بود واسه خودشون که خیلی خوشحال میشدکه گرم باابروی باز احوالپرسی کنم منم گفتم اوکی لال دوست داری یااینکه با پوخی احوالپرسی کنم نشونت میدم بادوستاش وبرادراش فامیلاش بشدت سرد وکوتاه احوالپرسی میکردم به خودش اومد که چقدر زشته