2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از دست خواهرشوهرم

142 بازدید | 8 پست

مجلس پسرش بود وقتی رفتم ب زور بامن احولپرسی کرد من دستمو دراز کردم بهش سلام کردم چنددقیقه ای نشستم دیدم مامان جاریامو دعوت کرده مامان منو دعوت نکرده بااینکه هیچ رابطه ای باهاشون نداره منم خیلی حالم گرفته شد نه کادو دادم نه شاباش .شما بودین چیکار میکردین بهش چیزی میگفتین یانه

من نگفتم ارزش نداره فکر کنه مهمه برام.برا بله برون دخترش جهیزیه پاگشا هیچ کدوم به من نگفت.فقط کارت عروسی فرستاد رفتم کادومو دادم اومدم هیچیم نگفتم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم ارزش نداره فکر کنه مهمه برام.برا بله برون دخترش جهیزیه پاگشا هیچ کدوم به من نگفت.فقط کارت ع ...

والا منم هیچ مشکلی باهاش ندارم نمیدونم چرا با مااینکارارو میکنه

من بودم ناراحت میشدم. چند سال قبل خواهر شوهر کوچیکم  همه ی پدرو مادرهای عروس و دامادشون رو دعوت کرده بود جز مال من. خیلی ناراحت شدم و کلا اون شب از جام بلند نشدم. برگشتنی هم به شوهرم گفتم که خواهرت شعور ندارن و حتما بعداً جبران میکنم

والا منم هیچ مشکلی باهاش ندارم نمیدونم چرا با مااینکارارو میکنه

دنیا همینه هر چی ساکت تر بی زبون‌تر بیشتر بهت زور میگن بی احترامی میکنن.من تو عقد و عروسیی بچش تنها نشستم سر میز فقط دختر یکیشون انسانیت داره اون اومد پیش من دیگه هی گفت بیا با هم عکس بگیریم.من فقط به خاطر همسرم رفتم که بعدا اقوام تیکه نندازن بهش.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دنیا همینه هر چی ساکت تر بی زبون‌تر بیشتر بهت زور میگن بی احترامی میکنن.من تو عقد و عروسیی بچش تنها ...

من دختر خالم جاریه خواهرشوهرمه دخترعموهای شوهرشم میشن خالمو دختراش بودن خیلی خوب بود وگرنه نمیتونستم تااخر مجلس بمونم.سراین قضیه خیلی حرص خوردم نتونستم کاری بکنم واگذار کردم ب خدا چون واقعا من هیچ کرمی نریختم 

من دختر خالم جاریه خواهرشوهرمه دخترعموهای شوهرشم میشن خالمو دختراش بودن خیلی خوب بود وگرنه نمیتونستم ...

اشکال نداره.تو حرص نخور.من سرم به زندگی خودمه ولی اونیکه دائم تو فکره چیکار کنه تو رو حرص بده خودش بیشتر داره زجر میکشه از ذاتش.