2777
2789

دو دفعه دعوتم کرد مهمونیش رفتم دیدم درو باز نکردن زنگ زدم میگم کجایی میگ عه پشت در موندی برو خونه خاهر شوهرت تا بیام هیچی نگفتم..ی دفعشم نرفتمو موندم پشت در تو سرما

امروز برا خارشوهرم میخاستن شب یلدایی بیارن دوباره دعوت کردن و رفتم دیدم باز نیستن اعصابم خورد شد زنگ زدم گفتم کسی ک مهمون دعوت میکنه میمونه خونش تا مهمونش بیاد ن ک بذاره بره😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی چه بی فرهنگ 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بار اول اونکار رو کردن برا بار دوم رفتنی باید بزنگی بری جایی اگه نمیرید بیام وگرنه دیگه نمیام 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بار اول اونکار رو کردن برا بار دوم رفتنی باید بزنگی بری جایی اگه نمیرید بیام وگرنه دیگه نمیام 

جالب اینجاس زنگ زدم اینارو گفتم خاهر شوهرم ک عقد کردست پیام داده مامانم عزت گذاشت دعوتت کرده چیزی نشده بود ک میرفتی خونه ابجیم طرز برخوردتو با مامانم درست کن واقعا متاسفم

[QUOTE=77354253]این دفعه دعوت کردن بگو باشه میام ولی نرو  یکمم اونا انتظار میگم فردا با شوهرم برم خونشون ب خاهر شوهرم بگم ب تو ربط نداره ک خودتو دخالت دادی ب مادر شوهرمم بگم قرار نیس تو دعوت میکنی نباشی من برم خونه خاهرشوهرم بمون خونت احترام بذار ب مهمونت

جالب اینجاس زنگ زدم اینارو گفتم خاهر شوهرم ک عقد کردست پیام داده مامانم عزت گذاشت دعوتت کرده چیزی نش ...

ببخشا بیخود کرده از جلو برآمدگی میکنه بگو من متاسفم براتون خونه خودتون دعوت میکنید برم خونه خواهرت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اگه من بودم اصلا دیگه نگاشون نمیکردم

شوهرم همچین طرفشونه با اینک تو این دوسالی ک باهمیم انقدر بی احترامی در حق من کردن پشتم همه حرفی زدن بیشتر مادر شوهرم...باز شوهرم میگ تو نیا منم نمیام خونه مامانت نمیگ ک اونا چ کردن و اینا چ کردن