2777
2789
عنوان

ای داد از دست کارهای خانواده ی شوهر😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 35 پست
[QUOTE=77354253]این دفعه دعوت کردن بگو باشه میام ولی نرو  یکمم اونا انتظار میگم فردا با شوهرم ب ...

ای بابا 

بهشون بگو خوبه من شما رو دعوت کنم بعد شما بیاین خونه نباشم؟آیا این کاره خوبیست؟

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
ای بابا  بهشون بگو خوبه من شما رو دعوت کنم بعد شما بیاین خونه نباشم؟آیا این کاره خوبیست؟

ادمای بی درک و منطقین از بس گفتن و هیچی نگفتم فک کردن چ خبره جالب اینجاس یماه دیگ عروسی خاهر شوهرمه اصن خوشم نمیاد برم عروسیش خونه مادرشوهرمم ب اجبار در و همسایه و شوهرم 

خیلی بدی دیدم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همچین طرفشونه با اینک تو این دوسالی ک باهمیم انقدر بی احترامی در حق من کردن پشتم همه حرفی زدن ...

ناراحت نباش مردها همشون یه گوهی هستن هممون همین مشکل رو داریم  من به این نکته پی بردم که باید خونسرد باشیم  حیف تنمون نیست رو شوهر نفهم وخانوادش مریض کنیم  از حالا رو خودت کار کن خونسرد باشی 

جالب اینجاس زنگ زدم اینارو گفتم خاهر شوهرم ک عقد کردست پیام داده مامانم عزت گذاشت دعوتت کرده چیزی نش ...

غلط کرده ریقو😡😡😡😡😡

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

عزیزم بدون شوهرت هیچ وقت خونه مادر شوهرت نرو .چون بیشتری عزتی ک اینا میزارن بخاطر پسرشونه ن عروسشون .بعدم‌سر سنگین باش تا میری 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
چرا تنها میری ؟باشوهرت بروهمیشه یه چندباربمونه پشت در اونوقت متوجه میشه

اخه شوهرم نبود برا خاهرشوهرمم میخاست شب یلدایی بیارن گفتم نرم زشت میشه از این ب بعد قسم خوردم بدون شوهرم نرم اون بود میرم نبود نمیرم