2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یه دیقه بیاین😭

259 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها.من بعد از زایمان بیش از حد پرخوری کردم و الان که دخترم ۲ ساله س ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم.اصلا تو این دو سال نشد که رژیم بگیرم یعنی نتونستم.بچه ها شکنم ناجور افتاده شده.اصلا یه وضعی شدم که😭😭😭خیلی ناراحتم.اعتماد به نفسم از بین رفته.شوهرم میگه ایرادی نداره ولی خودم خیلی ناراحتم اصلا نمیتونم عروسی بدم خجالت می کشم.الان چند روزی هس که شروع کردم به رژیم گرفتن.ولی همش استرس دارم که این افتادگی شکمم رفع میشه یا نه.خانوما شما اطلاعی دارین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتادگی شکم تا چه حده؟ 

بعد از زایمان باید رعایت میکردی و میبستی شکمتو 

الان لاغرم بشی بازم پوست شکمت میوفته مگر بتونی با ورزش و رژیم یکم جلوی افتادگیشو بگیری

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
منکه همین الآنشم حامله ام شوهرم میگه تحریک نمیشم بخاطر شکمت بزرگ شده 😒😒😒😒

بعضیا اینجورین 

من هاله سینه م خیلی تیره شده همش بخاطر شکمم خودم از شوهرم‌می پوشونم اون چیزی‌نمیگه ولی‌خودم خیلی اعتماد به نفسم پایین اومده 

چه ورزشی.من فقط روزی یه ساعت پیاده روی تند میکنم با تردمیل. تاثیر داره؟

بله خیلی هم تاثیر داره 

حلقه عزیزم. یه حلقه های بزرگی هست 

نمیدونم چطور‌توضیح بدم میندازی دور‌کمرت و قر‌میدی اینم دور‌میخوره توی نت سرچ کن لاغری شکم و پهلو با حلقه زدن عکسش‌میاد متوجه میشی 

من خودم ایروبیک هم کنار رژیم کار‌کردم سایز خیلی کم کردم 

درکل ورزش‌و‌رژیم باید در کنار هم باشن 

بدون هم فایده نداره 

هرروز چند بار عضلات شکمت رو سفت کن بده تو و نگه دار اولش کار سختیه از تایم کم شروع کن مثلا ۳دقیقه بعد تایمش رو زیاد کن تا برسهبه بیست دقیقه روزی چند بار این کار رو بکن خیلی مفیده.