2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یه دیقه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست
بعضیا اینجورین  من هاله سینه م خیلی تیره شده همش بخاطر شکمم خودم از شوهرم‌می پوشونم اون چیزی‌ن ...

من اعتماد بنفسم پایین نیومده تازه شکمم نشونش میدم 😂

ولی ناراحت شدم اینو بهم گفت ولی گفت بعد بارداریت درست میشم🙄 

گفتم حالا خوبه چاق نبودم  اندامم خوب بوده 

زندگی زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز چند بار عضلات شکمت رو سفت کن بده تو و نگه دار اولش کار سختیه از تایم کم شروع کن مثلا ۳دقیقه بع ...

آره چند روزه همین کارم میکنم ولی جدی سخته.ولی چاره ای نیس باید ادامه بدم

از همون حلقه هم خریدم ولی اصلا نتونستم باهاش کار کنم دادم به یکی از فامیل.بازم ممنون

باید حلقه سنگین بزنی یه مدتی سخته ولی‌بعدش راه میوفتی باید تمرین کنی حلقه های سبک‌برای ما ک سایز بزرگیم تو‌کمر‌نمی مونه .

باید حلقه سنگین بزنی یه مدتی سخته ولی‌بعدش راه میوفتی باید تمرین کنی حلقه های سبک‌برای ما ک سایز بزر ...

والا حلقه م بزرگ بود ولی من اصلا طرز کار باهاش رو یاد نگرفتم.هرچی امتحان میکردم میفتاد

من اعتماد بنفسم پایین نیومده تازه شکمم نشونش میدم 😂 ولی ناراحت شدم اینو بهم گفت ولی گفت بعد باردار ...

بازم خوش‌به حال تو 

من با وزن ۸۹ باردار شدم 

خخخ

ولی‌اصلا شکم نداشتم فقط‌تپلی‌ بودم گوشتم چین چین نبود با این قدم۱۶۴ هست 

با حامله شدن تا شش ماهم نیم تهوع داشتم که رسیدم به وزن ۸۳

حالا تازه توی هفت ماه شدم۹۰😰

ولی‌بازم لباسای قبل بارداریمو‌میپوشم تازع با وجود شکمم که کرد شده برام گشادم هستن بعضیاش

فقط بچه وزن گرفته دکترم میگه خودت وزن نکرفتی اصلا که خدارو‌شاکرم بخاطر این مورد 

والا حلقه م بزرگ بود ولی من اصلا طرز کار باهاش رو یاد نگرفتم.هرچی امتحان میکردم میفتاد

منم تا دو سه ماه درگیر بودم تا یاد گرفتم 

اگه‌میتونی ازش پس بگیر و‌امتحان کن 

با این که تو کمرت نمی مپنه ولی‌خرکت کمرت مهمه همونجوری‌هم‌که هی بیوفته بازم‌خوبه

بازم خوش‌به حال تو  من با وزن ۸۹ باردار شدم  خخخ ولی‌اصلا شکم نداشتم فقط‌تپلی‌ بودم گوش ...

من باردار شدم ۵۷ کیلو بودم  با قد ۱۵۹ . یه کوچولو شکم داشتم ولی اصلا تو چشم نبود

الآن فک میکنم ۶۳ کیلو شدم 😣 پهلو هم ندارم اصلا . شکم دارم فقط

زندگی زیباست
من باردار شدم ۵۷ کیلو بودم  با قد ۱۵۹ . یه کوچولو شکم داشتم ولی اصلا تو چشم نبود الآن فک میکنم ...

آخی عزیزم 

تو که حامله خوش تیپی هستی 

اونم استرس داره وگرنه زن حامله از نظر همه جذابه 

فکر‌کنم میترسه بهش آسیب بزنه اینو‌میگه