2777
2789
عنوان

بچه ها تا حالا شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار واسم پیش اومد خیلی  بد بود احساس خفگی ودرد داشتم ترسیده بودم میخواستم  جیغ بزنم صدام بیرون نمی اومد اینقدر چنگ زدم به گلوم  تا از خواب پریدم وقتی بیدار شدم با اجیم دعوا کردم چرا نیومده منو نجات بده.

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
‎بختك يا فلج خواب يه حالتيه كه وقتي فرد ميخوابه اما مغزش زودتر از جسمش بيداره ميشه اتفاق ميفته ...

ممنون عزیزم😘

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
منم زیاد میشه هم نمیتونم داد بزنم هم نمیتونم راه برم اکثرا از حیوونا فرار میکنم نه میتونم بدوم نه د ...

برای منم پیش میاد چند وقت ۱ بار خیلیییییی حس بدیههههه خداااااا

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
برای منم پیش میاد چند وقت ۱ بار خیلیییییی حس بدیههههه خداااااا

فلج خواب هست تو نت بزن راهکارهای زیادی براش هست از نوع خوابیدن وتغذیه گرفته تا چیزای دیگه 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍