2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد هیجده روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 56 پست
قدیمیا میگفتن تا ۴۰ روز نباید بچه رو برد بیرون!! حالا ک نمیشه و بچه ها زودتر بیرون میرن ولی آخه ...

خودمم خیلی نگرانم خدایی نکرده مریض بشه دق میکنم

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نرو طفلک اذیت میشه.من با پسر دوماهم رفت به محضی که رسیدم یک راست بردمش دکتر طفلک خیلی اذیت شد.اب ...

والا  عفریته خانم جایی نمیره...بچه هاش همه اونجا پیشش هستن زنگ میزنه به شوهر من اشک تمساح میریزه ک بیا مریضم و کسی نیس ببره دکتر

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
کاش شوهر نفهم من عقلش ب این چیزا میرسید میگه یواش میرم و تو راه وایمیستیم و این چیزا

عزیزم شوهر منم با اینکه مرد خوبیه متوجه نبود زنی که سزارین کرده و دچار تغییرات هورمونیه چقدر تحت فشار قرار میگیره...بچه هم که جای خود داره حتما اذیت میشه...تازه خانواده شوهرم که اومدن، بعد یک هفته این بار شوهر من مجبور شد برای عمل مامانش بره و منو تنها بزاره...فقط خدا می‌دونه چقدر سختم بود...هنوز که یادم میاد گریه میکنم...بعدها فهمیدم افسردگی هم بعد زایمان داشتم و شوهرم تازه بعد دو ماه فهمید چی کار کرده و دیگه همش دلداریم میداد...مردا متوجه نیستن...خودت رو بزن به مریضی و به هیچ وجه ریسک نکن...خدا بچت رو برات نگه داره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

منم وقتی دخترم دو هفته ش بود شوهرم اصرار داشت بریم شهرشون که با ما ۱ ساعت فاصله ست،منم با زبون خوش بهش گفتم خودم از خدامه بیام هوایی عوض کنم اما میترسم بچه مریض شه دو هوا بشه،خدای نکرده کار به بستری و اینا برسه با روی خوش بهش گفتم خودت برو حال و هوات عوض شه به تو خوش بگذره انگاری به من خوش گذشته حداقل انرژی میگیری کمک حال من میشی،اینطور شد که حرفمو گوش کرد 

سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
کاش شوهر نفهم من عقلش ب این چیزا میرسید میگه یواش میرم و تو راه وایمیستیم و این چیزا

بش بگو بچت باید برات مهمتر از هرچیزی باشه. بچه ی ۱۸ روزه اگه خدایی نکرده سرما بخوره شاید کارش به بیمارستان و بستری بکشه

والا  عفریته خانم جایی نمیره...بچه هاش همه اونجا پیشش هستن زنگ میزنه به شوهر من اشک تمساح میریز ...

نه باور کن از هرکی پرسیدم بچش کلی اذیت شده.واقعااا شوهرت باکدوم درکش همچین کاری میخواد بکنه.یادم نمیره طفلک بچم چقدر اذیت شد.به بی عقلی خودم کلی فحش میدم خدایش نمیدونستم.والا پامو از خونه بیرون نمیذاشتم.

عزیزم ریه عضوی هز بدنه که اخرین ماهه حاملگی شکل میگیری وتا چند وقت بعد تولد طول میکشه کامل بشه یعنی ضعیفه.خدای نکرده اگه بخواد مریض بشه.اون سرما تو بدنش میمونه وهمیشه زود مریض میشه.منم درسته دوماه بچم تموم شد رفتم مسافرت.ولی تا دوماهگی بجز زمان واکسن اصلا بیرون نرفتم حتی خونه فامیلا.