2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی گرفته 😢

344 بازدید | 30 پست

سلام .خانما خیلی دلم گرفته گفتم یکم بگم تا سبک بشم.

منو همسرم کاملا سنتی ازدواج کردیم عموزاده های هم میشیم،3سال اول زندگی چون سنم پایین بود و اول ازدواجمون بود نی نی نمیخواستیم ،بد از 3سال شروع ب اقدام کردیم منم رفتم دکتر دکتری ک میرفتم پیشش ی دکتر بسیار خوش برخورد و مهربون. چکاپ کامل دادم همه چی خوب بود فقط یک کم خونی خفیف داشتم ک بهم اسیدفولیک داد خلاصه ماه اول نشدم دوباره رفتم دکتر ازمایش روز 3پریودی سونو روز14 دو تا امپول همزمان روز 14و هشت ساعت بدش دوباره نزدیکی بازم نشد،حالا در کنارش داروگیاهی هم میخوردم خانم دکتر گف تخمکات عالین شاید اصلا 2قلو بشه خلاصه بد 5ماه واس شوهرم ازمایش نوشت ،بدازامدن جواب با خودم گفتم ببرم ی دکتر ک واس زنان و زایمان ناباروری باشه خلاصه رفتم مطبش بداز4ساعت نوبتم شد حالا داخل اتاقش یه نفر نشسته دفترچه مهر میکنه یکی دارو مینویسه یکی سونو وازمایش میبینه ک خانم خسته نشه دست ب سیاه وسفید نزد خلاصه منشیش ازمایش منو همسرمو دید داد دست خانم دکتر تو گوشش ی چیزی گف دل تو دلم نبود از استرس حالت تهوع گرفتم یدفعی دکتره ازماشارو رو میز هل داد سمتم گف تو هیچ وقت بچه دار نمیشی چشمام پر اشک شد حتی نگاهم نمیکرد گف مریض بد ،بد دوباره بهم گف برو شوهرتو ببر دکتر خلاصه سرتونم ب درد اوردم از2سال پیشه ک حرفش همیشه رو دلمه و دیگه وقتش و پول کافی نبوده ک برم واس کاشت .

واسم دعا کنید خانما ک خدا برام معجزه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش خداروزی شما رو پیش خودش نگه نمیداره و شما هم به زودی مامان میشی❤

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

الا بذکر الله تطمئن القلوب

اگر بیقراری دلگیری دلواپسی پریشانی بدون که هزاران یاد غیر از یاد خدا در دلهایمان جولان میدهد 

توکل کن به خدا و بس 

البته همراه با صبر و تحمل

زن عموی من بعد از 8سال باردار شد

دوستم بعد از 13سال

عزیزم خدابرای من بعد6سال معجزه کردانقدربزرگ هست که برای زندگی توهم معجزه کنه قربون دلت بشم فقط توکل ...

برا دعا کن هر دفعه با شوهر نی نی رو تجسم میکنیم تو دلمون قند اب میشه .خسته شدم از سوالات مسخره اطرافیان بچه نمیخوای ،وای دکتر رفتی،وای تخمکات خوبن