2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی گرفته 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 30 پست
واقعا بنظرت خوبه اخه اسپرم همسرم صفره

عزیزم  دکتر  نفهم  بوده  بها  نده  بهش  مگه  خداست 

برو تو تاپیکم  بخون  کامنتارو  که  چند نفر  مامان  شدن  حتی  به  یکاربر گفتم  اگه  مامان  نشدی  بیا  فحشم بده  گفت  جدی  میام  فحشت  میدم  بعداز  دو هفته  بهم  پیام  داد که  دیروز  آزمایش  داده  و بارداره  

شماهم  بخدا  توکل  کن   و  هزارتا صلوات  هدیه  کن  به  شهید ابراهیم  هادی  و شهید  حاج  سعید سامانلو 

و  یک  خیرات  به  نیت  مامان  شدنت  بین  فقرا  پخش  کن  برای  دوتا  شهید  بخدا  خودت  میای  خبر بارداریتو  میگی  برو به  تاپیکم  سربزن  کامنت های  حاجت  روایی  رو  بخون   خدا  بزرگه  یاعلیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=77230174

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الا بذکر الله تطمئن القلوب اگر بیقراری دلگیری دلواپسی پریشانی بدون که هزاران یاد غیر از یاد خدا در ...

ممنون از دلگرمیت . قلبم اشوبه وقتی خب  حاملگی اطافیانو میشنوم ن اینک حسودی کنم با خودم میگم خدا منو لایق حس ناب مادرشدن ندونسته

برا دعا کن هر دفعه با شوهر نی نی رو تجسم میکنیم تو دلمون قند اب میشه .خسته شدم از سوالات مسخره اطراف ...

انشاالله خدابه حق بزرگیش به حق امام رضاکه ضامن منوشوهرم پیش خداشدکه الان من باردارشدم بایدخدابهت یه بچه سالم بده دل خوشیت بشه فقط عزیزم هیچ وقت ازرحمت خداناامیدنشو

خیلی ها نتیجه دیدن اگه تهرانی برو شهر ری شعبه داره بزن تو نت میاره برات مطمئن باش یکی از کاربرا نتیج ...

جدا ن من خیلی با تهران فاصله دارم ولی اگ واقعا خوبه میرم حتما میرم ،اصفهان شعبه نداره اخه مادرشوهرم اینا اصفهانن باز رفت امد اونجا برام راحت تره

ببین برو دکتر تبریزیان  قم مطب داره میگن کارش حرف نداره دکتر طب سنتی

مشهد هست تبریزیان.

شاگزداش شهزای مختلفن، استارتر سرچ کنه هس.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

برای باردار شدن و تنظیم پریود:*👇👇

هسته خرما رو دربیارید.خرما رو بذارید تو ماهیتابه با دوسه قاشق روغن زیتون، بعد یکی دودقیقه رو گاز با شعله کم تفت بدید تا جایی که نرم بشه خرما، بعدسیاه دونه رو اضافه بشه بازم یه تفت کوچولو و خاموش کنید؛هر روز یه قاشق غذا خوری میل بشه.

برا هر نیم کیلو خرما؛نصف لیوان سیاه دونه

درمان فیبروم و انواع کیست (تخمدان ،سینه و...) :*👇👇👇

نصف لیوان عسل با کمتر نصف لیوان سیاه دونه رو قاطی کنید

هرروز صبح ناشتا یه قاشق مربا خوری استفاده بشه.

دستور دوسین(عسل و سیاه دونه) درمان عفونت زنانه هم می باشد.

چون سیاه دانه عفونت زدای بسیار قوی است...کلا برای تخلیه رحم و تخمدان از آلودگی ها بسیار مفید است.

روزانه یک *پیاز خام* حتما خورده بشه.البته برای آنهایی که طالب فرزند هستن.

📛حتما ده روز قبل از پریود بعد، خوردن سیاه دونه قطع بشه چون گرمیه و اگه بچه باشه باعث سقط میشه._

_یعنی از اولین روز پریود باید میل شود تا روز بیستم_*

سیاه دانه سالم باشه و آسیاب نکنید🖐🏻

_دستور خرما و سیاه دونه برای درمان نازایی ناشی از واریکوسل و مشکلات و ضعف اسپرم مردان نیز موثر می باشد.و خیلیا بدون عمل واریکوسل توانسته اند بچه دار شوند.یک نمونه هم بوده با اسپرم صفر ... دستور معجزه کرده😯👏

و تا به حال هرکسی که طبق این دستور عمل کرده به لطف  و استعانت الهی به نتیجه رسیده🤔

*در زمان مصرف این معجون؛حتما باید داروهای هورمونی قطع شود تا نتیجه بخش باشد.و استفاده ی همزمان باعث بی نتیجه ماندن هردو  درمان میشه...**حتما هم خانم هم آقا باهم این دستور رو انجام بدن حتی اگه مشکلی ندارن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

این تجربیات موفق سایر کاربراس:

برای مرد خرنوب و عسل و گرده گل و جینسینگ معجزه می کنه و انار و گردو و موز عالین ! قرص ولمن هم که خوبه . آجیل خیلی خوبه .

رابطه زیاد داشته باشید در هفته 5 روز  نگران نباشید معجون فنجیوش و ویتامین ای انگیزه جنسی رو تو آقایان بالا میبره . برای ما خانوما هم ویتامین ای فولیک اسید و رویال ژلی عالی هستش یه جورایی کمک میکنه به سریعتر باردار شدن

آب میوه زیاد استفاده کنید

1- شیر موز + بادام و گردو - آب انار، آب هویج

همسر من هر روز میخورد که در عرض 3 ماه تعدادش از 17 میلیون شد 97 میلیون در هر میلی لیتر . تحرک گرید a همسر من صفر بود که شد 19 درصد و گرید b شد 34 درصد.تحملتون رو بالا ببرید اسپرم 75 روز طول میکشه تا به بلوغ برسه با یک هفته دو هفته 1 ماه چیزی تغییر نمیکن

برا مرد استخر خیلی عالیه ولی سونا جکوزی کارو خیلی خراب میکنه لب تاپ رو پاها نباشه. دوچرخه سواری ممنوع . پیتزا و فست فود ممنوع . نوشابه ممنوع . دلستر ممنوع . ماهی 1 عدد آمپول d3 . اگر چربیشون بالاست حتما باید نرمال بشه .اگر چاق هستند حتما باید وزن کم.

http://kharnoob.blogfa.com/post/4

خرنوب عالیه برا آقا، پروفسور اوغلو

رها مطمئن ترین فردی که اینجا همه میشناسند برای خریدخرنوب تهرانه،ازش نتیجه گرفتن هم گرفت شماره اش: 09354870297

خاک شیر بیشتر تاثیر داشت هر شب براش شربتش رو درست کردم اسپرم از 6رسید به 64

گفتن :

آقای آیت الهی شاگرد اول اقای تبریزیان هستن

من شمارشونو ندارم..ولی این شماره ای که بهتون میدم منشی آقای ایت الهی هستن 09905836093

۰۹۹۰۵۸۳۶۰۴۷

این دو شماره رو تماس بگیرین جوابگو هستن و وقت میدن برای دیدار حضوری آقای ایت الهی

اسپرم شوهرش صفر بوداااا طوری که دکتر به خواهرم گفته بود پسرت معجزه بوده ،دو ماه از عطاری گیاه جینسینگ گرفت ریخت تو عسل و مغزیجات هر روز صبح شوهرش میخورد باورت نمیشه ماه دوم حامله شد 

نظر یک کاربر : 

اسپ رم صفر : دکتر گله داری اهوازه طب سنتی میکه تو علم پزشکی هنوز درمانی ندارره اما تو طب سنتی و اسلامی و گیاهی خدا درمانش رو گفته و گفت من نزدیک ب 7 هزار نفر رو پرونده دارم ک نتیجه گرفتن

استارتر تبریزیان رو سرچ کن، مشهده اما سایر شهرا نماینده و شاگرد داره ک ویزیت میکنن،ادرس و تلفنشون تو نت هس و کانالم دارن

جز اون تو تهران حکیم مومن تبریزی خیلی عالیه و افراد زیادی جواب گرفتن، برید پیشش اگرشد. توکل برخدا