2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
از رو احساسات و عصبانیت تصمیم نگیر ،چون در نهایت امکانش هست تو تویه این ماجرا بسوزی ، اگه بلدی به شو ...

چشم گلم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
اینم درسته چون سکوتو میزارن رو حساب ترس 

متاسفانه قبول ندارم.........شرمنده دوستم ولی سکوت وقتی به حساب ترس گذاشته میشه که مستقیم به خودم گفته بشه نه خواهرشوهرم به شوهرم........این جا حرف زدن من میشه بی ادبی و تهش یه به توچه از همه میشنوم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا تجربه خودمه ھرچی حاضر جواب تر باشی بھترہ مطمئنم بعدا تو دلت میمونه که چرا جوابشون ندادی

عزیزم توو بحث خواهر برادری هیچ کسی نباید دخالت کنه چون از چشم همه بیفته قبل از این کذشوهر ایشون باشه برادر اون بوده اگه ب خود اسی توهین کرده بود باید حاضر جوابی میکرد نه الان بلاخره خواهر برادر دشمن همم باشن بعد اشتی میکنن گوشت همو بخورن استخون همو دور نمیندازن

بخدا عمدا میگه ک لج منو در بیاره شوهرم کنارمه دید گفت ولش کن چند روز دیگه لفت بده این بیشعوره

همین حرف شوهرت براش کافی بود ،اگه جوابشو بدی ،ارزشی رو بهش دادی که نداره