تو گروه فامیلی شوهرم لفت دادبعد پسر خواهرش گفت وا چرا لفت داد منظورش شوهر من بود بعد یکی از خواهر شوهرام گفت ولش کن نچسبه من از گروه لفت بدم یا جوابش بدم
بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
هیچی نگو..اسکرین شات بگیر نگه دار برای مواقع بحرانی..خودتم چند روز دیگه لفت بده
تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
بابا حرف باد هواست. اینقدر سر حرفهای پوچ برای خودتون جنجال درست نکنید. با داداشش یه شوخی کرده دیگه. همیشه هر حرفی که زده میشه به این فکر کنید که هیچ قصد و نیتی پشتش نیست
يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
یبار پسر خواهرم ک تقریبا هم سنیم از بچگیم با هم بزرگ شدیم خیلی راحتیم با هم شوخی میکنیم دعوا میکنیم فحش میدیم ولی فحش بد نه ها یعنی انگار هم جنس همیم عید اومدن خونمون بعد گف گشنمه گفتم برو غدا بکش کوفت کن حرفای عادی اینجوری میزنیم بهم خخخ بعد یرسال ازدواج کرده یهو زنش گف عه خدا نکنه شوهرم گناه داره اینجوری نگو نوش جونش باشه تو دلم گفتم برو بابا دیگه این تازه از راه رسیده میخواد رابطه مارو بهم بزنه خوشم نیومد از رفتارش گفتم ما با هم راحتیم عزیزم بدتر از اینا هم میگیم بهم اسی شما چیزی نگو خواعر برادرن شوخیم دارن
خب دیه...ولی حساب کنی خواهر برادرن...هزار تا حرفم بهم بزنن باز دوباره باهم آشتی میکنن..ولشکن...خودتو کوچیک نکن...من یه بار اینکارو کردم...له م کرد با همین حرفش
از رو احساسات و عصبانیت تصمیم نگیر ،چون در نهایت امکانش هست تو تویه این ماجرا بسوزی ، اگه بلدی به شوخی جوابشو بده ،مثلا بگو میگه گروه خاله زنکی شده ،یا فعلا که عشقش به من خیلی چسبیده ، اگه هم هنر اینو نداری هیچی نگو ، ازش بگذر