2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 48 پست
بنظرم جواب نده همیشه تواین گروهای فامیلی دعوامیشه ما ک چندبارزدیم چون بعضیا بی جنبه ن انگار چون مجا ...

درسته واقعا چشم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
بزا دعوا بشه اینجوری اگه ساکت بمونه اون دیگه جرعت میکنه ھمه چی بگه باید طرف شوھرشو بگیرہ  دفعه ...

خیلی نفهمن بخدا بگو هرچیه داداشته تو گروه جلو همه حرف درستیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نگو..اسکرین شات بگیر نگه دار برای مواقع بحرانی..خودتم چند روز دیگه لفت بده

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

بابا حرف باد هواست. اینقدر سر حرفهای پوچ برای خودتون جنجال درست نکنید. با داداشش یه شوخی کرده دیگه. همیشه هر حرفی که زده میشه به این فکر کنید که هیچ قصد و نیتی پشتش نیست

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...

یبار پسر خواهرم ک تقریبا هم سنیم از بچگیم با هم بزرگ شدیم خیلی راحتیم با هم شوخی میکنیم دعوا میکنیم فحش میدیم ولی فحش بد نه ها یعنی انگار هم جنس همیم عید اومدن خونمون بعد گف گشنمه گفتم برو غدا بکش کوفت کن حرفای عادی اینجوری میزنیم بهم خخخ بعد یرسال ازدواج کرده یهو زنش گف عه خدا نکنه شوهرم گناه داره اینجوری نگو نوش جونش باشه تو دلم گفتم برو بابا دیگه این تازه از راه رسیده میخواد رابطه مارو بهم بزنه خوشم نیومد از رفتارش گفتم ما با هم راحتیم عزیزم بدتر از اینا هم میگیم بهم  اسی شما چیزی نگو خواعر برادرن شوخیم دارن 

جرات نداره شوهرم خیلی طرفمه

خب دیه...ولی حساب کنی خواهر برادرن...هزار تا حرفم بهم بزنن باز دوباره باهم آشتی میکنن..ولشکن...خودتو کوچیک نکن...من یه بار اینکارو کردم...له م کرد با همین حرفش

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

از رو احساسات و عصبانیت تصمیم نگیر ،چون در نهایت امکانش هست تو تویه این ماجرا بسوزی ، اگه بلدی به شوخی جوابشو بده ،مثلا بگو میگه گروه خاله زنکی شده ،یا فعلا که عشقش به من خیلی چسبیده ، اگه هم هنر اینو نداری هیچی نگو ، ازش بگذر 

بخدا تجربه خودمه ھرچی حاضر جواب تر باشی بھترہ مطمئنم بعدا تو دلت میمونه که چرا جوابشون ندادی

اینم درسته چون سکوتو میزارن رو حساب ترس