2777
2789

میخوام کیک هندونه شکل درست کنم بهم نظر بدبن چه مدلی درست کنم و موادشو چوری و به چه اندازه بزارم 😔. بلدن ولی پیمانه هاشو بلد نیستم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

# رولتی_تابه_ای_هندوانه🍉🍉🍉

از سری شیرینی های بدون فـــــــر

مواد لازم برای۳ نفر:

تخم مرغ   ۲ عدد

آرد   5  قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

شکر   4 قاشق غذاخوری

خامه قنادی یا خامه فرم گرفته   به مقدار لازم

وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

آب جوش   1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۱- سفیده تخم مرغ خنک را با همزن برقی میزنیم تا پوک شود ، سپس زرده (که به دمای محیط رسیده ) و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا کرم رنگ وکشدار شود و حجم مواد دوبرابر شود، در این مرحله 1 قاشق آبجوش را حین زدن زرده اضافه میکنیمودوباره میزنیم.وبعد سفیده را به زرده ی اضافه میکنیم وخیلی آرام مخلوط میکنیم که پف سفیده نخوابد

۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.ومواد را به دوقسمت تقسیم کرده یکی را سبز ودیگری را قرمز میکنیم. و به اندازه ماهی تابه کاغذ روغنی را که قبلا برش داده ایم وآماده هست را روی سینی گذاشته ومواد را روی کاغذ صاف میکنیم به طوری که نصف رولت سبز ونصف دیگر قرمز باشدو با قلمو خطوط سبز رنگ روی قسمت سبز میکشیم که شبیه پوست هندوانه شود.

۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قبل از شروع کار با حرارت کم قرار دهید تا داغ شود. وسپس کاغذ روغنی که مواد رولت را روی آن پهن کرده اید درون تابه قرار دهید.

۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید.

۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده ودوباره روی آن را بپوشانید بعد از 3 دقیقه آروم کاغذ روغنی را از رول جدا کنید وبا کاغذ زیری شروع به رول کردن کنید ودور رول را با ببندید ودر یخچال قرار دهید .

۶- بعد از اینکه رول سرد شد بازکرده خامه کشی کنید.  

۷-کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد با چاقوی اره ای که در آبجوش زده اید وگرم هست رولت را برش زده وبرای تخم هندوانه ، شکلات سیاه را به روش بنماری آب کرده وسپس به شکل تخم هندوانه روی طلق بریزید بعد از خشک شدن جدا کنید وروی برشهای رولت قرار دهید.

نوش جان😋🍉🍉🍉

@desrr

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

۲۰ نفریم دورهم میخوام خیلی قشنگ بشه  همه چیز ژله و کیک و میخوام درست کنم وسایل هم گرفتم ولی خب شکلش و نمیدونم چجوری درست کنم و مواد و برای ۲۰ نفر و نمیدونم چجوری و به چه اندازه بزارم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗