2777
2789
نگران نباش انشاءالله سالمه بچه اول رو آدم کمتر تکوناشو احساس میکنه منم سر دخترم بچه اولم بود کمتر تک ...

میشه بگی بچه هات که دنیا اومدن چطور بودن؟اولی که آروم بود تو شکمت بعد دنیا اومدنم آروم بود؟دومی چی؟

میشه بگی بچه هات که دنیا اومدن چطور بودن؟اولی که آروم بود تو شکمت بعد دنیا اومدنم آروم بود؟دومی چی؟

اولی که دختره الان ۶ سالشه تقریبا آرومه نسبت به بچه های هم سن و سالش ولی دومی هنوز به دنیا نیومده 

برای بهترشدن حال دلم برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من خیلی شیطون بود وای الان دختر آرومیه بچه خواهرم اصلا تکون نمی خورد ولی الان انقدر شیطونه که نگو

سلام منم بچه اولم ولی ماشالله خیلی تکون میخوره طوری که ا  رولباس هم معلومه و باباش تکوناشا میبینه ...عزیزم بهتره یه چیزشیرین بخوری به پهلو چپ بخوابی حرکاتش بای کمتر از ۴بار نباشه ولی طبیعیه تو این ماه زیاد تکون نمیخوره هروقت عشقش کشید تکون میخوره حتما فعالیتت زیاد بوده و خستش کردیه ...راه اخر اینه بری بهداری چک کنی صدا قلبشا 

دختر من خیلی شیطون بود وای الان دختر آرومیه بچه خواهرم اصلا تکون نمی خورد ولی الان انقدر شیطونه که ن ...

دخترت خیلی تکون میخورد تو شکمت ؟

شیطونیش چه طوری بود ؟مدام گریه می کرد و نمی خوابید؟

سلام منم بچه اولم ولی ماشالله خیلی تکون میخوره طوری که ا  رولباس هم معلومه و باباش تکوناشا میبی ...

برا منم همینطوره،یعنی اصلا نمی دونم وقتی آرومه چطوریه،چون مدام تکون می خوره و شدیده تکوناش

فک کنم بعدا خیلی شیطون بشه