2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم درمیون بذارم که بچه میخام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 71 پست
واقعاً حق بدید به همسرتون، قطعاً از سر آینده نگری اینو میگن بهتون... 

بهش حق میدم ۷سال حق دادم...اما چیزی عوض شده یا قراره بشه؟نه...ما هم مث بقیه ادمها...دوشب پیش یه استخاره قرانی خودم گرفتم دلم پر بود...وای اصلا چیزی نوشته بود ک انگار خدا رخ ب رخ جوابمو داد...نوشته بود فرشته ای عطا میکنیم تو قالب بشر...لباسی ک بقیه رو پوشوندیم بر اوهم میپوشانیم....خلاصه خدا زد تو دهنم ک روزی رو من میدم نه تو

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ببین چرا زیر پست بعضیا زده فلان روز به تولد ولی حامله نیستن🤔🤔من تازگیا عضو شدم بلد نیستم

😁😁😁😁ببین من اون تیکر رو گذاشتم واسه روزشماریه هدفم...ک هدفم کاهش وزن هست

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش حق میدم ۷سال حق دادم...اما چیزی عوض شده یا قراره بشه؟نه...ما هم مث بقیه ادمها...دوشب پیش یه استخ ...

وااای عاخی عزیزم......چقد دلت پاک بوده 😢واقعا همینطوره .....بعدشم من واقعا از بالا رفتن سن پدرو مادر بدم میاد ..خب اون بچه هم گنا داره بزرگ که بشه درسته باپدرو مادره ولی دنیاش فرق میکنه تازه اگه فک کنیم پدرو مادره مراقبت لازمنداشته باشن تا اون موقه....بچه باید از دوتا سالمند نگهداری کنه

به خاطر خیلی چیزا دوست ندارم ، هم سختی هم مسئولیت ،هم دلم میخواد ادامه تحصیل بدم ، هم اینکه رابطم با ...

عزیزدلممم...خوبه هدف داری اونم تحصیل...اره سخته زمان میبره تا دیدت عوض بشه...الان چند سالتونه؟و چند ساله لزدواج کردید؟من میدونم شاید یه روز ایشالله مث من احساسش میاد تو وجودتون

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
بهش حق میدم ۷سال حق دادم...اما چیزی عوض شده یا قراره بشه؟نه...ما هم مث بقیه ادمها...دوشب پیش یه استخ ...

از کامنتتون خیلی خوشم اومد. حرف حساب جواب نداره، این استخاره رو به همسرتون هم اطلاع دادین؟ اینکارو انجام بدین اگه انجام ندادین. واقعاً امیدوارم همسرتون راضی بشه و چیزی که میخواید براتون اتفاق بیفته عزیز... 

وااای عاخی عزیزم......چقد دلت پاک بوده 😢واقعا همینطوره .....بعدشم من واقعا از بالا رفتن سن پد ...

افرین افرین درست میگی...من یکی از دوستام ک متقاعدم کرد راجع به بچه حرف شمارو زد...گفت ببین مادر پدرهای ما به این جوونی بچه دار شدن باز بزور دادن نوه هاشونو میبینن...ما ک دیگه هیچی...

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
از کامنتتون خیلی خوشم اومد. حرف حساب جواب نداره، این استخاره رو به همسرتون هم اطلاع دادین؟ اینکارو ا ...

فدات.

بهش بگم قبول نمیکمه😥فقط باعث میشه که شاید اگر گذاشتم بچه دار بشم بفهمه توطئه کردم😁

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
افرین افرین درست میگی...من یکی از دوستام ک متقاعدم کرد راجع به بچه حرف شمارو زد...گفت ببین مادر پدره ...

....واقعا راضی کردن آقایون سخته.....ان شاالله که زودتر راضی بشه و توهم به خواسته ت برسی......من که واقعا به این نتیجه رسیدم که بچه دار شدن سنتیه که خدا دوس داره و سفارش کرده بخاطر همینه که با این وضعیت اقتصادی بازم همه بچه دار میشن...سنگ هم بباره بازم زایشگاها پره مادره.....اراده خدا که زمین نمیمونه...به همسرت بگو ما اگه به هوای این اوضاع بچه نیاریم فقط خودمون ضرر کردیم فرصتامون میره وگرنه دنیا که به همین منوال داره میگذره.....البته نظر منه ها 

اینکه عاره واقعا شرایط بدیه ولی نباید انقد کمال طلب بود .....وقتی به این فکر میکنم که حقوق شوهرم ۸۰۰ ...

اره واقعا.

افرین خوب فهمیدی ب شدت کمال طلبه

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
بخدا از خدامه التماسم کنه وهسه بچه...یا اصلا بزاره راجع بهش حرف بزنم...ی کلام میگه نه...میگه منم ادم ...

در این مملکت خودمون هم زیادییم ... جمله قشنگی بود.

نمیدونم کی گفته ، شما یا همسرتون .. اما موافقم ۱۰۰ درصد.

منم از اول بچه نخواستم ک الان بعد ۱۹ سال زندگی مشترک هنوزم با همسرم بر این باوریم کار درستی کردیم که بچه ای رو اضافه نکردیم به این دنیا