2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم درمیون بذارم که بچه میخام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 71 پست
واای تازه قبل چهل؟؟؟؟  بچه خیییلی خوبه ....

آخه الآن 38 سالشه، داره آخرین تلاش هاشو میکنه تا منو متقاعد کنه، ولی منم زیر بار نمیرم، چون اصلاً شرایط و امادگیشو ندارم، در ضمن رابطم با مادرم هم زیاد خوب نبوده که اینم بی تأثیر نیست در اینکه بچه دوست ندارم... 

الان چی؟هنوزم دومی رونیاوردی؟؟فاصله که یفته عادم تنبل میشه😣😣

خواهر اون ۷سالو در جواب تصمیم بارداری گفتم😐هنوز اولی رو هم تصمیم نگرفتیم😥

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه الآن 38 سالشه، داره آخرین تلاش هاشو میکنه تا منو متقاعد کنه، ولی منم زیر بار نمیرم، چون اصلاً شر ...

اهان....عیبی نداره منم یسری کمبود هایی رو از طرف مادرم داشتم ولی مادر که عادم میشه یه چیز دیگه س

دوس داشتم بچه دوم دیگه شوهرم به التماس بیفته 🤣🤣ولی بازم انگار خودم باید بگم.....اخه سر اولی که یهو ...

منم یکی دوماهه افتاده تو سرم که حالا که راضی نمیشه...خودم گول بزنم باردار بشم...از واکنشش میترسم...شوهر تتو توی بارداریت رفتارش باهات خوب بود؟زود تسلیم شد،؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
وای خدا برعکس منوشوهرم😢😢این حقو ازش نگیر گناه داره خب😢😢😢بیاشوهر منو بردار ببر لنگه خودته😢😢

آلان که اینو گفتی یکم دلم سوخت براش ،ولی اصلاً بچه دوست ندارم متأسفانه ،اصلاً ...

😂😂😂وااای چرااا..اصن چجوری ممکنه

بخدا از خدامه التماسم کنه وهسه بچه...یا اصلا بزاره راجع بهش حرف بزنم...ی کلام میگه نه...میگه منم ادمم دوست دارم اما شرایطش نیست...میگه تو این مملکت خودمونم زیادی هستیم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
منم یکی دوماهه افتاده تو سرم که حالا که راضی نمیشه...خودم گول بزنم باردار بشم...از واکنشش میترسم...ش ...

رفتارش که بد نبود ولی من دوس داشتم مثلا دس به شکمم بزنه ذوق کنه و اینا...مث فیلما..ولی اینجوری نبود😏😏ببعد دنیا اومدن بچه دیگه اصلا خییییلی خوشال بود چون دلبسته ی بچه ی دخترم شدچند وقت پیشا که اون میگف بچه خوبه من گفتم نه (البته فقط حرفش بودا نه اقدام و )میگف بخخدا اینبار جبران میکنم ...همه جوره بهت میرسم🤣🤣

آلان که اینو گفتی یکم دلم سوخت براش ،ولی اصلاً بچه دوست ندارم متأسفانه ،اصلاً ...

بدجنس😁👊

از مسئولیتش میترسی؟یا بدت میاد؟البته من خودمم د ستت نداشتم چون اصلا تو خودم این حجم مسئولیت پذیری رو نمیدیدم...اما چند وقته عجیب احساس تنهایی داره خفم میکنه...بازم تردید دارما اما انگار دلم بچه رو میخواد

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
بخدا از خدامه التماسم کنه وهسه بچه...یا اصلا بزاره راجع بهش حرف بزنم...ی کلام میگه نه...میگه منم ادم ...

اینکه عاره واقعا شرایط بدیه ولی نباید انقد کمال طلب بود .....وقتی به این فکر میکنم که حقوق شوهرم ۸۰۰ هزارتومن بود و دخترم به دنیا اومد اصلا معجزه س بااین پول بچه بزرگ کردن ولی خب این چیزا حساب دو دوتا چارتا نیس برکت و اینچیزاس حتما......ولی من خودم بشخصه همش دارم فکر خرج بچه رو میکنم

بدجنس😁👊 از مسئولیتش میترسی؟یا بدت میاد؟البته من خودمم د ستت نداشتم چون اصلا تو خودم این حجم مسئول ...

به خاطر خیلی چیزا دوست ندارم ، هم سختی هم مسئولیت ،هم دلم میخواد ادامه تحصیل بدم ، هم اینکه رابطم با مادرم خوب نبوده ،حس خوبی نسبت به رابطه ی مادر و فرزندی ندارم متاسفانه ...

بدجنس😁👊 از مسئولیتش میترسی؟یا بدت میاد؟البته من خودمم د ستت نداشتم چون اصلا تو خودم این حجم مسئول ...

ببین چرا زیر پست بعضیا زده فلان روز به تولد ولی حامله نیستن🤔🤔من تازگیا عضو شدم بلد نیستم