2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم درمیون بذارم که بچه میخام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 71 پست
عاخرم یه چاره ای واس من پیدا نشد😟

عزیز دلی ، خب به نظرم یه وقتایی رو بذار با همسرت درموردش حرف بزن ،ولی غیر مستقیم .با این چیزایی که گفتی به نظر میاد همسرت هم بی میل به بچه دار شدن نیست ،فقط غیر مستقیم و آروم آروم پیش برو که منظورتو برسونی و دیگه خودش میفهمه و ادامه میده ،من که خودم همیشه اینجوری همسرمو غیر مستقیم به سمت کاری که میخوام هدایت میکنم !!

ببخشید نظر میدم راجع بهتونا...اما من میگم فکر اولی باش..

حالا من که خوبم! خیلی از دوستا و همکارم حتی هنوز ازدواجم نکردن، به من میگن تو خیلی زود ازدواج کردی!! خودمم همین فکرو میکنم!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مملکت خودمون هم زیادییم ... جمله قشنگی بود. نمیدونم کی گفته ، شما یا همسرتون .. اما موافقم ۱ ...

جدی پشیمون نمیشه ادم؟

اون جمله قصار از اقای همسر بود😃

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
در این مملکت خودمون هم زیادییم ... جمله قشنگی بود. نمیدونم کی گفته ، شما یا همسرتون .. اما موافقم ۱ ...

من توی وبلاگتون رفتم😍فقط دبی رو نوشتید؟یا من خاطره های دیگه رو پیدا نکردم؟چه قلم زیبایی دارید ممنون انقد دقیق با ذکر جزییات نوشتید

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
جدی پشیمون نمیشه ادم؟ اون جمله قصار از اقای همسر بود😃

خب ما پشیمون نشدیم ، اما اصلا به بقیه توصیه نمی کنمش !

چون بعدها فهمیدم که من و همسرم خیلی با هم سر این قضیه تفاهم داشتیم و واقعا جهان بینی و نگرشمون از زندگی در این دنیا یکسان بودش...

یا مثلا از نظر مالی شرایطم جوری بوده که هیچ وقت دغدغه اینو نداشتم اگه همسرم یه روز بره چی میشه ...درسته ما عاشقانه زندگی میکنیم اما خب آدم باید فکر همه چیز رو بکنه 

خلاصه سرتون رو در نیارم ، به نظرم شرایط از هر نظر باید مهیا باشه واسه این تصمیم 😁

نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه 😊

من توی وبلاگتون رفتم😍فقط دبی رو نوشتید؟یا من خاطره های دیگه رو پیدا نکردم؟چه قلم زیبایی دارید ممنون ...

نه خیلی جاهای دیگه رفتیم که ننوشتم ، یعنی وطالبش رو جمع کردم ، اما چون من توی دو تا وبلاگ می نویسم این وبلاگ سفر نامه ام غریب مونده و به روز نشده ..

ان شالله به روز میشه به زودی 😊

مگه میشههههه؟؟؟؟  من غیراز مادر شدن و دوست داشتن بچه اون حالت باروری و زایش زنونه رو خیییلی دوس دارم......و دوس ندارم مثلا شوهرم یا خودم یا دیگران اینطور فک کنن که من دیگه حامله نمیشم (حالا به هر دلیل) ......یا مثلا انقد بدم میاد که امیدی به حاملگیم نباشه....من تا پیر بشم هم دوس ندارم کسی بگه اینکه دیگه حامله نمیشه🤣🤣بخاطر همین بچه چهارمی رو گذاشتم بعد ۳۸ سالگی دنیا بیارم

مگه میشههههه؟؟؟؟  من غیراز مادر شدن و دوست داشتن بچه اون حالت باروری و زایش زنونه رو خیییلی دوس ...

ان شالله به هر تعداد که علاقه مند هستید خدا بهتون بچه بده..

و بله میشه   ... چون هر کسی دیدی داره و یه جهان بینی و ایدئولوژی خاصی داره .. پس میشه که تفاوت های زیادی توی نگرش ها از زندگی باشه .

موفق باشید و در پناه خدا   

دوستان سلام من با همسرم صحبت کردم حرفش عوض شد...ینی اون موقه میگف من آماده ام و به زودی بیاریم...حالا گف من امادگی جسمی و روحیشو ندارم....وفعلا کنسله😕گفتم بیام بگم نتیجه رو