2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم درمیون بذارم که بچه میخام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 71 پست
🤣🤣🤣دیگه این روش لو رفته.....بعدشم خب جلوگیریمون طبیعیه دست اونه

تاریخ پری رو‌اشتباه بگو که جلوگیری نکنه بریزه تو 🙏😆😆😆

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری نکن  بعد بگو یهویی بود

یعنی زندگی رو بر مبنای دروغ و مخفی کاری بذاریم ؟؟

اونم سر مسله ای به این مهمی که باید نان آور اصلی اون بچه همون پدر باشه ؟؟

بعضی راهکارها عجیب تامل بر انگیزه !

یعنی زندگی رو بر مبنای دروغ و مخفی کاری بذاریم ؟؟ اونم سر مسله ای به این مهمی که باید نان آور اصلی ...

عاره دروغ که خوب نیس ولی بین منو شوهرم من فکر پول و خرج و برج بچه هستم ولی شوهرم بشدت معتقده بچه روزی خودشو داره

دوس داشتم بچه دوم دیگه شوهرم به التماس بیفته 🤣🤣ولی بازم انگار خودم باید بگم.....اخه سر اولی که یهو ...

همین دیگه ، شخصی که دوست داره برنامه داشته باشه و آمادگی داشته باشه ، خوب نیست که حقه بهش زد ...

باهاشون صحبت کنید .. و خواستتون رو بگید.

اگه راضی نیستند توی عمل انجام شده نذاریدشون ..

ایشون هم حق انتخاب دارن واسه زندگیشون

همسر منم عاشق بچه ست، همش میگه آرزومه قبل چهل سالگی پدر شم، ولی من هیچ علاقه ای به بچه ندارم متاسفان ...

وای خدا برعکس منوشوهرم😢😢این حقو ازش نگیر گناه داره خب😢😢😢بیاشوهر منو بردار ببر لنگه خودته😢😢

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
همین دیگه ، شخصی که دوست داره برنامه داشته باشه و آمادگی داشته باشه ، خوب نیست که حقه بهش زد ... با ...

نه دوستم....گفتم که بهش گفتم گفته منم میحام و گفته به زودی ولی من عجولم....میخام زود بیارم که هم فاصله شون زیاد نشه هم تا قبل مدرسه دخترم دومی هم از اب و گل دراومده باشه