2777
2789
عنوان

دوستان کمک درد دندون

64 بازدید | 15 پست

سلام دوستان شوهرم غروب دندون عقلشو کشیده الان خیلی درد میکنه ژلوفنم خورده تاثیر نداره کسی تجربه داشته چیکار کنه خوب شه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              

کمپرس یخ 

از فردا هم  آب نمک قرقره کنن

میک نزنن ، تف نکنن 

مایعات خنک و بستنی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چای جوشیده سرد شده بده قرقره کنه،

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا هم نپتون چای رو بزار یکم بمونه سرد ک شد بزاره جاش،

مایعات سرد خوبه،

غذا سوپ بدین ک فشار نیار

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اگه جراحی نیست بستنی بذاره روش دردش تسکین پیدا میکنه

نه جراحی نیس بستنی خورده الان باز بخوره بدتر نمیشه اخه خونریزی ندار ه

دوستان خیلی درد میکنه ایا طبیعیه؟؟ 

نمیدونم ولی همین درد ک میگی همسر منم کشید بعد دندون کشیدن یکی دو ساعت بعد شروع شد،اینکارایی ک گفتم انجام دادم واسش

نمیدونم ولی همین درد ک میگی همسر منم کشید بعد دندون کشیدن یکی دو ساعت بعد شروع شد،اینکارایی ک گفتم ا ...

حتما انجام میدم

حتما انجام میدم

ان شاالله زود خوبشن،تجربیاتی ک داشتم گفتم ان شاالله ک کار راه انداز باشه دوست عزیزچای هر چ تیره تر باشه و سردتر باشه عالیه

ان شاالله زود خوبشن،تجربیاتی ک داشتم گفتم ان شاالله ک کار راه انداز باشه دوست عزیزچای هر چ تیره تر ب ...

مرسی عزیزم