2777
2789
عنوان

کیک تولد کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 52 پست
به نظرم یا دیگه بیخیال شو و به گردوها فکر نکن به قولی دلت رو صاف کن  یا برو بگو نظرم عوض شده خ ...

اینم فکر خوبیه شایدم بهش زنگ زدم و تاکید کردم نواظب پوست گردو ها باشه نیوفته تو کیک به قول دوستمون یهو نره زیر دندون کسی حوصله ناز کشی ندارم😁

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
مبارکت باشه به دل خوش عب نداره  کاش منم نی نی داشتم براش تولد می گرفتم شب تولدش برام دعا کن ...

الهی قربون دلت بشم من خودمم سه ساله هر ماه یه چشمم اشکه یه چشمم خون تولد خودمه خیر سرم تولد نی نیم اگه بود که جونمو به پاش میریختم منم نی نی ندارم این قرطی بازی هام که در میارم واسه اینه که خونواده احمق شوهرم منتظرن تا نقطه ضعف نشون بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم فکر خوبیه شایدم بهش زنگ زدم و تاکید کردم نواظب پوست گردو ها باشه نیوفته تو کیک به قول دوستمون ی ...

اره اینم میشه ولی سری بعد دیگه تو رودرواسی نمون عشقم منم خیلی شده اینجوری تو مغازه حرف فروشنده رو قبول کردم یه جورایی تو رو موندم اومدم خونه دیدم به دلم نیست  

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   

چقدر گرون گرفته من  واسه تولد پسرم ده روز پیش کیلویی ۴۵ سفارش دادم اناناس و موز و گردو پره توش.غیر سفارشی ۳۵ هست البته قیمت تینا اینه چون نامبر وانه تو کرج شایدم ایران.

ولی فردا واسه یلدا مدرسه دارم سفارش میدم جای دیگه کیلویی ۳۰.ولی توش فقط خامه ست.

خدا بهت ببخشه گلم پسفردا باز یا چشام گریونه یا اینبار لبم خندون اگه پری بشم جشن تولد خودمو یلدا و کل ...

نه گلم تقدیر همینه خدا بد بندشو نمیخاد توکل کن ب خودش زن عموی من بعد شونزده سال دوا درمون درست وقتی دیگه ناامید شده بود طبیعی باردار شد و الانم بچه دومش توراهه😍😍😍😍😍یا دوستم باردار نمیشد وپریودهاش نامنظم بود کلا بعد یه دختر بچه ک گذاشته بودن در مسجد وانگشتاش مشکل داشت اورده بود ک بزرگ کنه بعد یه سال شیش ماه پریود نشد میگه مث همیشه چون نامنظم بوده شک نکردم دیده کم کم شکمش داره بزرگ میشه گفته حتما کیست...اومده بود سونو دیده شیش ماهه حاملس وبچه ش پسره...معجزه زباد دیدم از رحمت خدا ناامید نشو

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
اره اینم میشه ولی سری بعد دیگه تو رودرواسی نمون عشقم منم خیلی شده اینجوری تو مغازه حرف فروشنده رو قب ...

اینجوری فایده نداره باید یه فکر به حال رودربایستی مون باشیم کلا😁

الهی قربون دلت بشم من خودمم سه ساله هر ماه یه چشمم اشکه یه چشمم خون تولد خودمه خیر سرم تولد نی نیم ا ...

وای شرمنده ببخشید 

نمی دونم چرا فکر کردم تولد بچته

فک کنم یکی ازکاربرا گفت صدقه بچت

ایشالله همین امسال جفتمون صاحب بچه میشیم

توکل بر خود خدا

نه گلم تقدیر همینه خدا بد بندشو نمیخاد توکل کن ب خودش زن عموی من بعد شونزده سال دوا درمون درست وقتی ...

عزیییییزم الهی شکر چقد آدمای خوب زیادن اون خانمم مزد محبتشو گرفته منم راضی ام به رضای اون بالا سری گرچه بنده بدون طاقتی ام و اذیت میکنم

كدوم سمتين ما كيلويي ٣٥ سفارش داديم 

من جمعه رفتم گفت 32هستش یکشنبه اینموقع رفتم بیارمش گفت شده 33بعد به منشی گفت با قیمت قبل حساب کن چون بیعانه دادن قبلا مال من تمام خامه ای گردو و موزم داشت من پیروزی ام اینم بگم معروفه این شیرینی فروشی

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
وای شرمنده ببخشید  نمی دونم چرا فکر کردم تولد بچته فک کنم یکی ازکاربرا گفت صدقه بچت ایشالله ...

دشمنت شرمنده به فال نیک میگیرمش عزیزم تو هم این ماه نی نی میاد تو دلت نشد ماه دیگه خلاصه سفره عید نوروز خونوادتون یه نی نی هم اضافه شده