2777
2789
عنوان

کیک تولد کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شهريور برا دخترم كيلو ٢٥ تومن گرفت  دو كيلو گرفتم برا ١٥ تا مهمون  چند نفريد مگه؟

۱۲ نفر که قطعا هستن به احتمال زیاد چون جشن رو با جشن شب یلدا یکی کردیم دیگه تعداد مهمونا به ۱۷ یا ۱۸ نفر هم برسه 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
یعنی اللان کیک رو گرفتی یا که هنور نه؟

نه عزیزم شب یلدا میگیریمش چند جا رفتم گفتن سفلرش نمیگیریم همین قبول کرد دیگه جاهای دیگه نرفتم

الهییییییی عزیییییزم دلم قنج رفت چون من سه ساله بچه دار نشدم باشه 

عزیرم😍ایشالا ب زودی دامنت سبز میشه منم خودم بعد دوتا سقط وکلی انتظار مامان شدم.والهی یهوویی همونی بشه ک دلت میخاد❤️😍😘

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
گردو رو خودت بشكن  اونا دلشون نميسوزه  پوست قاطيش نكنن بياد زير دندون

وووووی راست میگیاااااا الهی که پوستش بره زیر دندون خواهر شوهرم خخخخ

نه عزیزم شب یلدا میگیریمش چند جا رفتم گفتن سفلرش نمیگیریم همین قبول کرد دیگه جاهای دیگه نرفتم

به نظرم یا دیگه بیخیال شو و به گردوها فکر نکن به قولی دلت رو صاف کن 

یا برو بگو نظرم عوض شده خانواده گفتن گردویی دوست نداریم اگه هنوز استفاده نکردین بیزحمت استفاده نکنید  

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   
عزیرم😍ایشالا ب زودی دامنت سبز میشه منم خودم بعد دوتا سقط وکلی انتظار مامان شدم.والهی یهوویی همونی ب ...

خدا بهت ببخشه گلم پسفردا باز یا چشام گریونه یا اینبار لبم خندون اگه پری بشم جشن تولد خودمو یلدا و کلا اوقات همه رو زهر مار میکنم میره