2777
2789
عنوان

کیک تولد کیلویی چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 52 پست

استارتر عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک 

تابستان سفارش دادیم کیلو سی تومان 

حتما زنگ بزن تاکید کن مواظب باشند پوست گردو  نباشه توی کیک 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
عزیییییزم الهی شکر چقد آدمای خوب زیادن اون خانمم مزد محبتشو گرفته منم راضی ام به رضای اون بالا سری گ ...

یبار توی اینترنت میچرخیدم اتفاقی یه مطلب ذیدم ب لسم پیاز درمانی ک فک کنم تا چهل روز باید پیاز یکاری کرد خورد😅😅😅😅😅بقران دقیق یادم نی اسمش پیاز درمانی بود خیلیا زیرش کامنت زده بودن ک نتیجه گرفتیم یه تحقیق راجبش بکن ....تیری در تاریکی.ایشالل ک نتیجه بگیری😍😍😍😍😍

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار توی اینترنت میچرخیدم اتفاقی یه مطلب ذیدم ب لسم پیاز درمانی ک فک کنم تا چهل روز باید پیاز یکاری ...

پیاز درمانی برای رفع کیست و میوم خوبه چشم در موردش بیشتر میخونم

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
عکس سفره عید پارسالمو دلم نمیاد نگاه کنم ۵ماهه باردار بودم که برتم نموند

الهیییییی عزیییییزززم غصه نخور قرار نیست همه اتفاقات تکرار بشن خیلی بهش فکر نکن 

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم ...

استارتر بین تاپیکا ب چشمم خورد گفتم شاید بدرت بخوره گلم😍😘