من یه مدت بله ولی الان دوباره در اومده. اولین نکته اینکه شکم محل انبار چربی هست و باید چربی آب کنید تا آب بشه. دو با شکم تو رفته. ایروبیک، رژیم و کاهش مواد چرب و شیرین و در عوض بیشتر کردن پروتئین
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام،ممنون عزیزم که نظر دادید،راستش من خیلی در این زمینه مطالعه کردم،راستش خیلی چیز ها رو امتحان کردم،مثلا رژیم گرفتم،وزنم نرمال هست ولی پهلو آب نمیشه ،رفتم کارشناس تغذیه گفت علیرغم این که نرمال هستین باید برای آب شدن پهلو باز هم وزن کم کنید دو کیلو وزن کم کردم فقط دو سانت از پهلوم آب شد،تازه با ورزش و پیاده روی خودم،دیدم دارم از ریخت و قیافه میفتم همه اطرافیان سرزنش میکردن،راستم میگفتن واقعا نمیشد از این بیشتر تازه قرص گیاهی چربی سوز هم داده بود
من یه مدت مجبور بودم فاصله محل کارم و دانشگاه رو پیاده برم مسیرش کم بود با سرعت تند حدودا 10 دقیقه میشد یه روز در میون روزی 2 یا 3 بار میرفتم و برمیگشتم و تو محل کارمم فعالیتم زیاد بود شکمم کلا نابود شد هرکی میدیدم میگف چه خوب لاغر کردی رژیمت چیه
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌