2777
2789

خانما من خیلی از این واکسن میترسیدم و بشدت استرسشو داشتم به حدی که شب قبلش اصلا نخوابیدم  فردا قبل از این که دخترم رو ببرم برا واکسن بهش شربت استامینفون دادم چون دکترش گفت اثر شربت بهتر از قطره اس

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞

وقتی که واکسن رو زدیم دخترم خیلی راه رفت بعدش که اومدیم خونه تا ساعت دو بازی کرد و عادد بود مثل همه روزا ساعت سه از خواب بیدار شد ولی با پا درد دوباره بردمش پیش بچهای هم سن خودش با اونا بازی کرد و کلی راه رفت تا ساعت نه بعد از اون بهونه میگرفت و گریه میکرد البته بازم راه میرفت تبم داشت اما نه خیلی بالا شبم ساعت دوازده خوابید براش سیاف زدگ که تبش نره بالا صبحم که از خواب بیدار شد مثل همیشه سرحال بود

آرامش .. تمام آنچیزیست که بدنبالش هستیم.. پس باهم مهربان باشیم..💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.