2777
2789
عنوان

خانماچطووری کمک شوهرم بکنم؟؟؟

179 بازدید | 12 پست

سلام خانماشوهرم چندوقته خیلی توخودشه یکیش ازدلایلاش فامیلاشن ک بااینکه ادعاپاکدامنیشون میشه یکارایی میکنن ک شوهرم فهمیدخیلی ناراحت شد وباشون دعواکرد دوباره ازرونرفتنو دیشب اومدن خونمون یکمم مشکل مالی داشت ک خداروشکرحل شدمامانشم امروزبامن بحث کرد منم بهش گفتم بعددیگ فکرکنم گنجایشش پرشد گفت اصلاحال روحیم خوب نیست چکارکنم ؟؟؟اینم بگم ک خودم خیلی وقت بودحرفامامانشونگهداشته بودم ونمیتونستم دیگ تحمل کنم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزجان بستگی داره که اخلاق شوهرت چه جوری باشه 

یه وقت ممکنه چیزایی که کاربرا اینجا میگن را پیاده کنی بعد نتیجه  برعکس شه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من اصلاغرنمیزنم....همه هم میدونن خیلی ارومم خودشم میدونه مشکل ازمامانشه

دنبال مقصر و حل کردن مسئله نباش استارتر جون... فقط سر خودتو گرم کن. آرامش پیدا کن.خودت آروم که شدی آرامش ناخودآگاه بهش انتقال پیدا میکنه

تا چند وقت اصلا ایراد های مامانش رو به روش نیار خ نه رو شاد و مملو از ارامش و خوراکیهای خوشمزه بکن اسفند دود کن  اسفند انرژی مثبته چای گلگاو زبون و دمنوشای باحال درست کن موسیقی های شاد بزار یا ارامش بخش  مثل خونه ما دور دوره 

لبخند بزن کارای فامیلشون رو بی اهمیت جلوه بده بگو هر کیو تو قبر خودش میزارن به ما چه  یه ذره ازش تعریف کن مردا به رو نمیارن ولی خیلی خوششون میاد از جذابیت هاشون تعریف کنی حرف مامانشم زد بگو ولش کن من صبرم تموم شد یه چی گفتم مهم تویی  نزار خجالت زده بشه جلوت اگه حرف و حدیثی از اون فامیل شنیدی به هیچ وجه نگو جلو شوهرت کم کم درست میشه

تا چند وقت اصلا ایراد های مامانش رو به روش نیار خ نه رو شاد و مملو از ارامش و خوراکیهای خوشمزه بکن ا ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت❤❤اخه فقط من نیستم ک هرجامیریم بحث هموناس مامانشم دیشب یکاری کرد شوهرم خیلی اعصابش خوردشد بازم من ارومش کردم اونوقت امروزمنوعصبی کرده

عزیزجان بستگی داره که اخلاق شوهرت چه جوری باشه   یه وقت ممکنه چیزایی که کاربرا اینجا میگن ...

چطوری باشه این کاراجواب میده..ولی شوهرم خیلی ارامشودوست داره اینکه میادخونه اروم باشه وی غذااماده....ی هفته مامانش نبوداینقدرخوب بودحالادوباره😢😢