2777
2789
عنوان

حالم بده تنهام بچم وچکار کنم

210 بازدید | 21 پست

الان دوسه روزه تب ولرز دارم دیشب حالم خیلی بد بود شوهرم اصن نمیومد بگه حالت چطوره دکتر ببرمت یانه دریغ از یذره خوبی توی شهر غریبم بزور امروز بلندشدم صبونه پسرم وبابدبختی دادم سرم داره منفجر میشه اصن نمیتونم از بیحالی راه برم بدنم سوزن سوزن میشه شوهرمم سرکاره حتی یه پیامم نداده بگه حالت چطوره😞خونم انگار بمب زدن بهم ریختست ناهار برا بچم چجوری درست کنم خودمم دارم میمیرم چکارکنم😞😞😞

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

یه آژانس بگیر بچتم با خودت ببر برو درمانگاه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوی باش فکر کردن به رفتارهای شوهرت که اشتباه هم هست بیشتر خودتو عذاب میده 

خودتو جمع و جور کن خونه و زندگی رو بیخیال خوب که شدی همه رو تمیز میکنی

غذا سفارش بده برات از بیرون بیارن و فقط استراحت کن ان شااله خوب میشی

و خودتو از این نظر قوی کن که منتظر نباشی کسی به دادت برسه خود فریاد رس خودت باش

منم مشکل دارم و همین روال رو در پیش گرفتم ...

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
برو دكتر عزيزم ناهارم سوپ اماده بگير بذار هم خودت ميخوري هم ب پسرت ميدي مردا همينن حالا اگ خودشون ...

توی خونه پول ندارم کارتهاروبرده باخودش

قوی باش فکر کردن به رفتارهای شوهرت که اشتباه هم هست بیشتر خودتو عذاب میده  خودتو جمع و جور کن ...

😞😞😞😞

ویروس جدیدِ رو گرفتی؟ تب و لرز سردرد شدید و تهوع برو دکتر برای نی نی هم یه سوپ ساده بذار چند وقتشه؟

سه سالشه

توی خونه پول ندارم کارتهاروبرده باخودش

اي بابا

خودت ي غذاي راحت بذار

لوبيا پلويي عدس پلويي شيربرنجي

سرخ كردني نخور اصلا استراحت كن غروب اومد برو دكتر عزيزم

كاراتم كم كم ميكني عجله نكن كارهميشه هست

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

خودت یه چایی و عسل و آب لیمو بخور بعدم وسایلو همرو بریز تو کمد درو ببند جلوی چشمت نباشن . خودتم آژانس بگیر برو دکتر اگه همسایه قابل اعتماد داری پسرتو بذار پیش اگر نه مجبوری ببر با خوت . غذا هم از بیرون بگیر . اگرم میخوای یه مرغ بنداز تو. زودپز با جوی پرک و هویج یه سوپی برای خودت درست کن

عزیزم یعنی یه کارت تو خونه نیست زنگ بزن به شوهرت بگو صد تومن دویست تومن  بریزه تو کارتت برو دکتر ،،اژانس بگیر برو،ناهارم یه حاضری سوپی از بیرون بگیر واسه بچت و خودت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤