2777
2789

بعضی از این مشکلات زن و شوهرا رو تو اینجا میخونم خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که مجردم 

اخه این مردا چقدر میتونن روانی باشن که میافتن تو جون این زنااااا

میشینم بعضی داستانارو میخونم میگم من جاشون بودم میزدم تو دهن شوهرم بفهمه با کی طرفه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا باید بگی من اگر بودم با سیاست تر رفتار میکردم .البته منهای اون هایی ک اوصاعشون خیلی بده و فقط باید طلاق بگیرن که به ارامش برسن!

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
اتفاقا باید بگی من اگر بودم با سیاست تر رفتار میکردم .البته منهای اون هایی ک اوصاعشون خیلی بده و فقط ...

اخه وقتی طرف بخاطره یه مسیله بیخود و غیرمهم دست رو زنش بلند میکنه چه سیاستی باید ب خرج داد 

اینجا خوشیاشون  رو خیلی کم میگن چون بخیل و حسود و چشم شور زیاده بیشتر وقتی ناراحتن واسه درد دل میان مجازی چون کسی نمیشناسشون و راحت میتون حرف بزنن واسه همین اینجا غم بیشتر از شادیه وگرنه زندکی هاشون اینقدرم داغون نیست 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اینجا یه طرفست ممکنه خانوم مشکل داشته باشه دو طرفست معمولا ما بعد 8 سال به یه تفاهمی رسیدیم نباید بج ...

اره ولی بعضی از مردا واقعا روانین 

قدرت رو تو زدن زن میدونن

اره بخدا  لالن جواب مردارو بدن

لال نیستن درواقع  میخوان که  اوضاع  ازاین که هس بدتر نشه واسه همین هم جوابی نمیکنن  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اخه وقتی طرف بخاطره یه مسیله بیخود و غیرمهم دست رو زنش بلند میکنه چه سیاستی باید ب خرج داد 

گفتن که بعضیا استثنا هستن .نمیخوام توهین کنم ولی یه نفر تاپیک میزنه چرا شوهرم هر شب میره خونه باباش .به نظر شما این مشکله ؟! و خیلی چیزای دیگه

خداییش بعضی مشکل ها مشکل نیست .من که خندم میگیره

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

ببین اینجا یه عالمه ادم هست که فقط میان گلگی هاشون رو اینجا میکنن هیچ کدوم نمیان خوشیهاشون رو بگن که 

دوما که اینا ما داریم یه طرفه به قاضی میریم  نمیدونیم طرف چیکار کرده و چه اتیشی قبلش سوزونده که من تو خیلی از تایپیک ها رفتم اولش حق رو به استارتر دادم ولی یه ذره که رفته جلو دیدم نه اونم کم دو مخ نبوده کم پر توقع نبوده  ( کتک زدن در هر صورت بده به صورت کلی تو دعوای مادر شوهر خواهر شوهرم منظورمه) 

بعدم ادما مجموعه ای از کاستی ها و قوت هان من پست گذاشتم همه گفتن خوش به حالت عجب مادر شوهری داری پستم گذاشتم گفتن چه مادر شوهر بیشوری داری  خلاصه کلوم گل بی خار نیست اما همشم خار نیست