2777
2789
عنوان

نمیدونید امشب چقدر تو دلم غصه خوردم تو رو خدا دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 42 پست
بخدا نمیخوام بگم کسی پایین تر از منه ولی خدا شاهده از یه خانواده خیلی سطح پایینی هم هست خیلی سطح پای ...

عزیزم کاملامشخص بهت حسادت میکنه فقط ازش فاصله بگیربه شوهرتم بگورفتارای جاریتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم به خواهر شوهرم بگم که اگه بعدا یه جا محلش ندادم اون بدونه لااقل برا چی بوده چون جاریم خیلی اب ز ...

خیر کسیو وارد دعوات نکن 

خودت از خودت دفاع کن 

هر عملی  را عکس العملی هست تموم

میگم به خواهر شوهرم بگم که اگه بعدا یه جا محلش ندادم اون بدونه لااقل برا چی بوده چون جاریم خیلی اب ز ...

بببن بگو ولی دیگه اخمو و ناراحت برخورد نکن بگو همچی کاری کرد اروم بگو نه با دلخوری و عصبانی ..تو جمعم خواستی بهش بی محلی کنی بکن ولی با دوروبریا خوب باش عین خودش اینشکلی کسی متوجه رفتارت باهاش نمیشه سرحال و خوب رفتار کن با بقیه فقط اونو ندیده بگیر

خیلی حساسیا...خودت که میگی خیلی پایینه..همین پایین بودنش داره از تو میخورتش...همه کاراییم که کرده از ...

یعنی الان به خواهر شوهرم نگم ؟؟؟ خیلی وقتا ناراحتم کرده ولی جدیش نگرفتم اما اینبار دلم شکست شایدم بخاطر مشکلاتیه که با شوهرم دارم احساس میکنم خیلی خوشحال میشه من زندگیم بیفته تو دست انداز

دوستان درست میگن ...ب کسی نگو...فقط محل بهش نده...وقتی تو جم چینین حرکتی میکنه شما سریع قیافت ب هم میریزه یعنی نقطه ضعف میدی دستش...فقط بهش محل نزار بیشتر میسوزه...یا ی طوری باش برخورد کن ک یعنی تو سطح پایینی درحدم نیستی

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
یعنی الان به خواهر شوهرم نگم ؟؟؟ خیلی وقتا ناراحتم کرده ولی جدیش نگرفتم اما اینبار دلم شکست شایدم بخ ...

چرا باید مشکل داشته باشی باشوهرت و هممه بدونن؟خودت حل کن مشکلتو قوی باش اعتماد بنفس داشته باش مدیریت کن زندگیتو...محکم از خودت و زندگی مراقبت کن

بنظرم نگی بهتره اینشکلی میره به گوشش میرسه میگه به به پس خوب سوزوندمش...ایندفه هر جا دیدیش فک کن گوسفند کنارته ادم چقد میتونه به یه گوسفند اهمیت بده اونقد اهمیت بده یعنی نبینش و خودتم ارامش داشته باش بخودت بگو کیه اون اخه که من بخاطرش لحظه های خوبمو با نتراحتی بگذرونم

چرا باید مشکل داشته باشی باشوهرت و هممه بدونن؟خودت حل کن مشکلتو قوی باش اعتماد بنفس داشته باش مدیریت ...

ای خدا درد منم همینه من زندگیم یه وضعی شده که اصلا تو مخیلم هم نمیگنجید یه روزی یه همچین ازدواجی کنم یه چیزایی دیگه از دست من خارجه. اگر به خاطر شوهرم نقطه ضعف نداشتم این دختر برام پشه هم نبود شوهرم کاری کرده که دیگه همه از دست من در رفته. یه روزی همه زندگی منو مثال میزدن حالا دیگه شوهرم داره منو روانی میکنه

بنظرم نگی بهتره اینشکلی میره به گوشش میرسه میگه به به پس خوب سوزوندمش...ایندفه هر جا دیدیش فک کن گوس ...

میخواستم به خواهر شوهرم بگم و قسمش بدم که به هیچ کس نگو فقط اگه یه موقع یه جا نرفتم و اینا یا کم محلیش کردم بدونه مال چی بوده خودشو نره مظلوم جلوه بده

عزیزم تو اعتماد بنفست زیر صفره...مشکل از خودته ...خیلی داری ضعف نشون میدی...مگه قراره محاکمت کنن که انقد از عکس للعملش میترسی...بزار به همه بگه با من اینشکلیه اصلا مهم نباشه واست دختر کم خودتو ازار بده بنظرم اندازه سر سوزنی این مسئله ارزش نداره که اینهمه سخت کردی برا هودت...محل سگ نده بهش هیشکی نمیاد بگه چرا اینشکلی میکنی بگن هم بگو خوب کردم جواب بی ادبی و بی احترامی همینه