2777
2789
عنوان

نمیدونید امشب چقدر تو دلم غصه خوردم تو رو خدا دلداریم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 42 پست

قبلشم که داشتن کادو میدادن من پاکت تو دستم بود 3 قدم باهاش فاصله داشتم دید من دارم میام روشو کرد اونور بعد فکر کنید رفتم جلوش هنوز خودشو زده به اون راه تا زدم بهش و کادو رو دادم در صورتی که برادر شوهرم هم داشت بلند میگف دستتون درد نکنه قبل اینکه من برسم به اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلشم که داشتن کادو میدادن من پاکت تو دستم بود 3 قدم باهاش فاصله داشتم دید من دارم میام روشو کرد اون ...

اینم به شوهرت بگی میگه تو بد توجه شدی!

نگو

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
حسود تشریف داره جاریت...داره از یه چیزی میسوزه همین برات کافی نیست؟توام همون رفتارو باهاش داشته باش ...

بدی من اینه سریع قیافم تابلو میشه وقتی ناراحت میشم. و شوهرم هم اگه ببینه قیافم تو هم رفته بعدش با خودم دعوا میکنه که چرا تو جمع اینجوری بودی

بدی من اینه سریع قیافم تابلو میشه وقتی ناراحت میشم. و شوهرم هم اگه ببینه قیافم تو هم رفته بعدش با خو ...

میدونی مردا کلی بینن ما ریز بینیم براهمین چیزایی که مامیبینیم رو درک نمیکنن از من میشنوی اصلا از شوهرت انتظار نداشته باش کاری بکنه خودت اونجور که جاریت باهات رفتار میکنه رفتار ککن کلاس بزار براش رو نده تو جم شاکی م شد میگی من که کاری نکردم خیلی م عادی بودم...دیگه نه اخمـمیکنی نه چیزی جاریت خواسته ناراحتت کنه که به هدفشم رسیده پس زودرنج نباش و سفت و سخت با سیاست حالشو بگیر

عزیزم توهم محلش نزارزنیکه بیشعور خونشم نروکلابااینجورادمابایدمثل خودشون باشی یکم تحویلشون بگیری زیاد ...

بخدا نمیخوام بگم کسی پایین تر از منه ولی خدا شاهده از یه خانواده خیلی سطح پایینی هم هست خیلی سطح پایین. حتی دختر من یه هفته بیمارستان بستری بود روز اخر یه تک زنگ زد رو گوشی من فقط بعدا که مرخص شدم اومدم خونه زنگ زده میگه چند بار زنگ زدم جواب ندادی منم گفتم تو یه تک زدی تا اومدم جواب بدم قطع کردی مثلا نذری میپزه همه رو زنگ میزنن به جز من و شوهرم

میگم به خواهر شوهرم بگم که اگه بعدا یه جا محلش ندادم اون بدونه لااقل برا چی بوده چون جاریم خیلی اب زیرکاست. به خدا من همیشه اسمشم با جون صدا میکنم. بنظرتون به شوهرم اصلا حرفی نزنم؟ امشب بهم گفت چرا باز تو هم بودی نگفتم بهش چون میدونم اخرش دعوامون میشه

خیلی حساسیا...خودت که میگی خیلی پایینه..همین پایین بودنش داره از تو میخورتش...همه کاراییم که کرده از رو حسادتیه که بهت داره ..چرا نمیخوای ندیده ش بگیری مهم نیست که باهاش رابطه داشته باشی یا نداشته باشی...بنظرم اصلا دیگه بشوهرت حرفی نزن چون اونم حساس کردی شاید بهت حق بده ولی بخاطر برادرش و اینکه میترسه قطع رابطه بشه ندیده میگیره پس تو خودت اعتماد بنفس داشته باش و سگ محلی کن بهش همین...خوش و سرحال باش تو مراسما و خوش بگذرون بخودت