امروز رفتیم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرمم بود مادر شوهرم بچشه خواهر شوهرمو گرفت داد بغل من شروع کرد غر زدن که بچمو پیر کردی یه بچه براش نیاوردی پس تو چ هنری داری حتما یه مشکلی چیزی داری که بچت نمیشه بعد این همه سال واقعا موندم بهش چی بگم خسته شدم از بس سراغ بچه میگیرن ازم
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
رک بهش بگو این مسائل جز خصوصی ترین مسائل زندگی دو نفره ماست کسی که برا این مساله تصمیم میگیره منو همسرم هستیم ممنون ازینکه ابراز نگرانی میکنید اما خودمون صلاح خودمون رو بهتر میدونیم، نمیدونم وقتی جوابش واضحه چرا تو رو دربایستی گیر میکنید و ساکت میمونید،
با همدیگه هماهنگ کنید و به بقیه بگید همسرتون فعلا موافق نیست. والا ملت خیلی پر رو هستن. میفهمم چی میکشی!
کاش خدا زودتر ج دل ما رو بده
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.