2777
2789
عنوان

مهمونی خونه ی خواهر شوهر

5367 بازدید | 32 پست

سلام، دو هفته پیش خواهر شوهرم تمام خانواده اش رو دعوت کرد شام خونشون من و جاریم هر دو خونه ی مامان هامون دعوت بودیم از قبل و عذر خواهی کردیم که نمیتونیم بریم خونه ی خواهر شوهر ولی تا چند روز خواهرشوهرم برخوردش باهامون سرد بود و گذشت امروز بعد از ظهر خونه ی مادرشوهرم بودم گفت با سارا (جاریم) برین خونه ی طناز (خواهرشوهرم) شام بمونین اون موقع که دعوتتون کرد نرفتین ناراحت شد امروز برین تا از دلش در بیاد گفتم والا روم نمیشه برم بگم شام درست کنه اونجوری به زحمت میفته بعد از شام میریم مهمانی مادرشوهرم برگشت گفت وااای شما چرا اینجوری هستین دختر بدبخت من جونش برای شما در میاد (اره جون عمش)😏ولی شما دوست ندارین برین خونش خلاصه انقد اصرار کرد که با جاریم هماهنگ کردم بریم اونجا بعد رفتیم دم در خونش آیفونشون خراب بود انقد در زدیم که دیدیم دیگه در رو باز نمیکنه میخواستیم برگردیم که اومد باز کرد در رو گفت خواب بوده

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

همینجوری جونش درمیره😆

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم هروقت بخوام برم خونه ی برادرشوهرم باید دوساعت پشت در وایسم! آیفونشون خرابه! کلی وقته دیگه به خاطر همین نرفتم! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

تازه نشسته بودیم گفت ماهور جون یه لحظه بیا رفتم آشپزخانه گفت بی زحمت شام رو بپز 😐وسایل رو همه چیز رو چیده بود اونجا منم مجبور شدم قبول کردم از یه طرف هم پسرم نق میزد میخواست بغلش کنم ولی عمه جونش سفت بچه ام رو نگه داشته بود تا غذا رو بپزم 😕خلاصه تا خورشت رو گذاشتم کاهو رو از یخچال در آورد تا سالاد هم درست کنم دید بچه ام خیلی گریه میکنه آورد داد گفت فکر کنم گرسنه اس به جاریم گفت سارا جون بیا برنج رو بپز 😑😑اونم رفت آشپزخانه و بعد از پختن برنج سالاد هم درست کرد خلاصه خواهرشوهرم دست به سیاه و سفید نزد مثلا ما مهمون بودیم

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

موقع باز کردن سفره شد تازه مشغول خوردن بودیم مادرشوهرم به جاریم زنگ زد گفت چه خبر چیکار میکنید؟ جاریم گفت خبری نیست خونه ی طناز هستیم تازه نشستیم سر سفره مادرشوهرم گفت یکم صبر کنید ما الان میایم 😕😐جاریم گفت فکر کنم آقا جون اینا غذا گرفتن دارن میان اینجا دور هم بخوریم اونا هم اومدن ولی غذایی نگرفته بودن مادرشوهرم برگشت به من گفت ماهور مگه نگفتم برین شام رو بندازید خونه ی طناز ما هم میایم 😨

شامو گذاشتی این رفتارارو دیدی پا میشدی میرفتی من هیچوقت دسم سر سفره ایی که بی احترامی بشه نمیره مادر شوهرم سر سفره خیلی بی احترامی میکنه یه طوری که انگار محتاج اون دولقمه غذاشی منم شش ماهه برای غذا نرفتم و دیگه هم نمیرم ترجیح میدم خونه خودم نون پنیر بخورم ولی منت نخورم من خیلی رو احترام سر سفره حساسم شش سال ازدواج کردم تا الان یکبارم غذا با قابلمه نذاشتم سر سفره همش سرو کردم تونستم تزیینم کردم خیلی بدم میاد جای مهمون باشم همینطوری قابلمه رو بندازن سر سفره بعضیارو انگاری مجبور کردن مهمون دعوت کنن نری مهمونیشونم گلایه میکنن حالا ازخداشونه ها

شامو گذاشتی این رفتارارو دیدی پا میشدی میرفتی من هیچوقت دسم سر سفره ایی که بی احترامی بشه نمیره مادر ...

اخلاقش اینجوریه خیلی تنبله