2777
2789
عنوان

مهمونی خونه ی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5369 بازدید | 32 پست
منم خونه فامیلای شوهرم همینطورم ظرفم نمیشورم یه کمک جزئی فقط کسیم بیاد خونه خودم نمیذارم کار کنه&nbs ...

آره آدم باید متقابل به مثل عمل کنه  من چون اونا کمک میکنن منم کمک میکنم کمک نکنن اصلا 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
آره آدم باید متقابل به مثل عمل کنه  من چون اونا کمک میکنن منم کمک میکنم کمک نکنن اصلا

درسته بیشتر از این باشه آدم حس میکنه ازش سواستفاده میکنن توقعشونم میره بالا 

من وقتی عقد بودم میرفتم خونه مادرشوهرم خیلی کار میکردم الان اصلا کار نمیکنم چون تبدیل شده بود به وظیفه وقتی دیدم دیگه غذا هم درست نمیکنه و منتظره من درست کنم زنگ زدم بابام اومد دنبالم و یه مدت نرفتم بعد از اونم فقط موقع پهن کردن سفره و جمع کردنش کمک میکنم بیشتر از این ن 

اینطور بیشترم بهم احترام میذارن 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اومدم بگم کاملا درکت میکنم ولی خودت را اذیت نکن به چشم یه درس بهش نگاه کن

درس گرفتی که تا اونجا که بشه بدون همسرت جایی نری اگر خواستی مهمونی بری حتما زنگ بزنی و بری ووقتی توی عمل انجام شده قرار گرفتی برا دل خودت یه نذر کن بگو مثلا شام برا نیت امام حسین باشه وبرا خدا ودل خودم که توقع انتظارت بیاد پایین  رو دروایسی را بزارین کنار و محکم حرفتون را با احترام و لبخند بزنین

خداییش جنبه مثبت اینه که گفته شام برین باور کن یادم نیس اخرین بار برا شام یا ناهار خونه مادر شوهر یا خواهرشوهرم کی رفتم اصلا تعارف خشک وخالی هم نمیکنن وفقط انتظار یک طرفه...

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.