2777
2789

ماعقدیم من فقط اخرهفته ها ی شام میام خونه مادرشوهرم اونم بعضی شباشب میخوابم بعضی شبانه

حالادیشب تولدم بود شوهرم خونشون برام تولدگرفت 

شبم خوابیدم خونشون 

دیشب قبل خواب گفتم فرداشب شام بیاخونمون براخواب بیایم خونه شما(خونه مانمیشد)

شوهرم میگفت نه زشته و فلان

کجاش زشته اخه😔😔

اینقدرناراحت شدم که تولدو کادو تولدم کوفتم شد😔

یجوری ن میاره ادم احساس میکنه مزاحمه یادوسش ندارن

اینم بگم که خونوادش مشکلی ندارن بارفتن من

یامشکل مالی ندارن

شوهرمم تک پسره ی خواهرداره ک اونم ازدواج کرده

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید یه چیزی هست دوست نداره بدونی

ن چیزی نیس

همیشه همینجوریه میگم بریم خونتون ی نه ایی میاره☹

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

عجبب اولین باره میشنوم یکی شوهرش تو عقد نخواسته بری پیشش  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
نخواست شب بری خونشون؟

اره

گفتم اخرشب براخواب بریم صبحم زود منوبیارخونمون

عزیزم بلاخره یچیزی هست...جو خونه خودشونو بهتر میشناسه...شاید از پدرمادرش حیا میکنه...شایدم یچیزی پشت سرت دراین باره گفتن خونوادش نمیخاد به روت بیاره...در ضمن سعی کن کمتر بری اونجا مخصوصا واسه شب موندن بعد عروسیت پشیمون میشی میگی کاش کمتر میرفتم....

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤