2777
2789
عنوان

خدایا هیچ بنده ای رو تو اون خراب شده نفرسته😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 84 پست
تو بیمارستانی که خودم ماما بودم،واسه انقباض بستری بودم..فک کنید توی بخش خودم بعدش بجای سولفات منیزی ...

😂😂😂😂😂آقاااااا

حقته😂😂😂

من فعلا با دکتر جماعت قهرم😜😜😜

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید
خدا راه هیچ بنده اش رو بیمارستان کمالی نندازه منم خاطره خیلی بدی دارم از اونجا

خاک به سرشون کنند 

وقتی بیمارستانشون به دست دانشجو بچرخه 

بهتر از این نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه آزمایشگاه مثلا خصوصی رفتم برای آزمایش پسرم دست بچه ۷ ماهمو تیکه تیکه کرد،خدا رحم کرد رگش پاره ...

منم دقیقا ی همچین خاطره ای رو دارم

دخترم رو بردم ی آزمایشگاه فوق العاده معروف """تو خیابون ولیعصر بالاتر از پارک ساعی خیابون 32😂"""

که مثلا بچم درد نکشه 

دوتا پرستار اومدند بالاسرش که مثلا خون ازش بگیرند. 

فکر کن...ملافه زیر دست دخترم پرررر خون شد. بچه از گریه از حال رفت

دستش هم از بالای ارنج تا نزدیک مچ کبود شد

وقتی رفتم دکتر جواب آزمایش رو نشون بدم 

دکتر گفت کدوم آزمایشگاه این بچه رو اینجوری کرده. چرا ازشون شکایت نکردی

تورو خدااااا بیا از خاطره کمالی کرج بگو من بدبخت دیروز از اونجا فرار کردم فکرشو بکن منو نه ترخیص م ...

5 سال پیش باردار بودم به خونریزی افتادم وظعیتم اوورژانسی بود رفتم اونجا همه کادر و پرسنلش با اون وضعیتم هی پاس میدادن به اونیکی آخرم گفتن باید بری نوبت بگیری از پذیرش که اگه اغراق نباشه میتونم بگم حدودا 70 نفر تو صف بودن پذیرشم میگفت برو ته صف آخرش بیچاره مریضا وضعم دیدن رنگم پریده بود داشتم از حال میرفتم استرس داشتم بچم سقط نشه همشون نوبتشون دادن بهم بعدم رفتم پیش دکتر گفت برو بیرون بیمارستان یه سونوگرافی پیدا کن نتیجه رو برام بیار اون اطراف بلد نبودم دختر فامیلون مهمون اومده بود با اون پیاده رفتم سونو کردم گفت سقط شده😢😢😢😢

مامانایی که تهرانید برای خونگیری اطفال

مرکز طبی و ازمایشگاه فروردین

هردو فوق العاده ان جوری خون میگیرن اصلا بچه متوجه نمیشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم دقیقا ی همچین خاطره ای رو دارم دخترم رو بردم ی آزمایشگاه فوق العاده معروف """تو خیابون ولیعصر ب ...

نیلو😖

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
5 سال پیش باردار بودم به خونریزی افتادم وظعیتم اوورژانسی بود رفتم اونجا همه کادر و پرسنلش با اون وضع ...

😭😭😭😭

ببخشید مجبورت کردم بگی، فکر نمیکردم انقدر خاطره ات تلخ باشه😥

منم بخدا اگه چندشب دیگه اونجا میموندم یا خودم میمردم یا زبونم لال بچه هام

من با چشم خودم دیدم 

زن باردار داشت درد میکشید دریغ از ی مسکن که بهش بدند هر پنج دقیقه ی بار هم میومدند بهش میگفتند خفه شو دهنت رو ببند

مامانایی که تهرانید برای خونگیری اطفال مرکز طبی و ازمایشگاه فروردین هردو فوق العاده ان جوری خون می ...

دخترم رو مرکز طبی بردم خدایی خوب بود

ولی فروردین رو تاحالا نبردم

منه بدبخت دوساعت راه رفتم تا مثلا برم ی آزمایشگاهی که خوب باشه 

چه میدونستم اون بلا سرم میاد

تا چند ماه عذاب وجدان داشتم😥

😭😭😭😭 ببخشید مجبورت کردم بگی، فکر نمیکردم انقدر خاطره ات تلخ باشه😥 منم بخدا اگه چندشب دیگه اون ...

نه بابا اشکالی نداره عزیزم دیگه گذشته انشاالله که دیگه اونوار راهمون نیفته

ولی امسال برا زایمان رفتم بقیه الله خیلی عالی بودن رفتار و امکاناتشون میگفتم هتل بیمارستان

نه بابا اشکالی نداره عزیزم دیگه گذشته انشاالله که دیگه اونوار راهمون نیفته ولی امسال برا زایمان رفت ...

بقیه الله چون مال نظامی هاست رسیدگیشون عالیه.

من دیشب اومدم بیمارستان گاندی دکتر سریع عمل کنه.بعد دکتر احمق اونجا میگفت چاییدی

بقیه الله چون مال نظامی هاست رسیدگیشون عالیه. من دیشب اومدم بیمارستان گاندی دکتر سریع عمل کنه.بعد د ...

غیر نظامیا هم میرن 

گاندی رو که تو اینستا انقد تعریف و تبلیغ میکنن من فکر میکردم خیلی خوبه

غیر نظامیا هم میرن  گاندی رو که تو اینستا انقد تعریف و تبلیغ میکنن من فکر میکردم خیلی خوبه

خب خوبه دیگه.از خوب که چه عرض کنم عالیه.

الانم تا شنبه گاندی بستریم

بخدا انقدر بعضی از کاربرا اشتباه راهنمایی کرده بودند 

منم فکر میکردم از این بیمارستان خصوصیایی که الکی پول میگیرند ولی رسیدگی نمیکنند

الان فهمیدم که تا با چشمای خودم ندیدم چیزی رو باور نکنم.

انقدر هم که میگند گرون نیست. تعرفه اش با بقیه خصوصیا یکیه

انقدر از تجهیزات اون کمالی خراب شده گفته بودند که گفتم چه بهتر برم ی بیمارستان دولتی خوب.ولی چه فایده تجهیزات باشه ولی رسیدگی نباشه

غیر نظامیا هم میرن  گاندی رو که تو اینستا انقد تعریف و تبلیغ میکنن من فکر میکردم خیلی خوبه

دکتر گاندی گفت دارو بهت میدیم اگه تا دو روز خوب نشدی سریع عملت کنیم برای بچه های تو شکمت خوب نیست.

بعد دکتر بیمارستان کمالی میگفت کلیه هات چیزیش نیست. چاییدی😂