2777
2789

سلام بچه ها آیا ب دعا اعتقاد دارین؟؟؟اینک با دعا بشه زندگیتو درست کرد؟؟؟یا اینک کسی با دعا زندگیتو خراب کرده باشه و شوهرت رو از خودت و خانوادت سیاه کرده باشه؟؟؟

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چيزي بالاتر از قدرت و حكمت خدا نيست،

خدا نميبخشه كسايي كه دنبال اين چيزا ميرن.

براي از بين بردن دعا بايد سوره ناس و فلق رو زياد خوند

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
زن داداش ما داداش و پدرمو با دعا و جادو از ما گرفته خدا لعنتش کنه

واقعن پس واقعیت داره....منم همش میترسم ک مبادا با دعا زندگیم خراب کردن 

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
گیتی در این باره تو سایت خیلی مطلب هس میتونی بگردی بخونی خب عزیزم

چطور عزیزم من زیاد با این سایت اشنایی ندارم.کدوم قسمت باید دنبالش بگردم؟؟؟

چيزي بالاتر از قدرت و حكمت خدا نيست، خدا نميبخشه كسايي كه دنبال اين چيزا ميرن. براي از بين بردن دع ...

واقعن ینی اگ این سوره ها رو خوند اگ دعایی باشه تو زندگیت باطل میشه؟؟؟

اره هست، کسي رو نميشناسيد تلفني با هزينه کم کمکم کنه

واسه چی؟؟برا دعا؟؟؟

چطور عزیزم من زیاد با این سایت اشنایی ندارم.کدوم قسمت باید دنبالش بگردم؟؟؟

تو گوگل بنویس آخرش بزن نی نی سایت  هر مطلبی باشه نشونت میده ول بدون که اگه دعا از قران باشه و دعانویس قدرت درک و فهم و اراده آیه را با چله نگهداریهای زیاد بدست بیاره بله میشه عزیزم ولی رمالی و بعضی دعانویسها برا خودشون مغازه باز کردنو جای کسب دل نبند

بله عزيزم،

نذار غسلي به گردنت بمونه،

نماز اول وقت

پخش صداي اذان تو خونه

خوندن سوره ناس و فلق و آيه الكرسي و فوت كردن به اطرافيان و منزل باعث از بين رفتن ميشه و مهم از همه تلقين نكردن بخود !

خيلي از اينا كه دعا ميكنن اصلا اينكاره نيستن

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
تو گوگل بنویس آخرش بزن نی نی سایت  هر مطلبی باشه نشونت میده ول بدون که اگه دعا از قران باشه و د ...

مرسی عزیزم

بله عزيزم، نذار غسلي به گردنت بمونه، نماز اول وقت پخش صداي اذان تو خونه خوندن سوره ناس و فلق و آ ...

باشه عزیزم ممنون.خیلی میترسم از اینک برا زندگیم دعا گذاشتن اخه شوهرم ۱۸۰درجه تغییر کرده.و وحشتناک عصبی