2777
2789
عنوان

چرا بچه ام اینجوری شیر میخوره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 30 پست
بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الا ...

مطمئن باش با این علائم که گفتی رفلاکس هست و اگر درمان نشه یکسالگی به بعد بیچارش میکنه خدای نکرده از درد و ناراحتی

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
دختر منم درست همین جوریه من فکر میکنم از نفخ باشه یا گوش دردی چیزی که اذیتش میکنه

دخترم چند وقت پیش گوشش عفونت کرده بود اما محکم تر مک میزد و راحت شیر میخورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور وقتا یه کم صبر کن بعد شیرش بده

پیش خودم میگم حتما باده توو سینه اش، تا میگیرمش بالا که آروغ بزنه میزنه زیر گریه، دوباره که سینه میدم بهش گریه اش قطع میشه اما باز همون کارا رو تکرار میکنه

اکثر بچه ها اینجوری ان .خسته میشن سینت رو درست بذار تو دهنش ک فشاری روش نباشه.سینت سنگینه

اخه شیرم کمه، وقتی سینم رگ میکنه و شیرش زیاد میشه اون فقط تند تند میخوره و این کارا رو نمیکنه

میخوره بهش رفلاکس داشته باشه دخترمنم داره بیقراری بدشیرخوردن خواب کم .اسیدمعدشون میادبالادهنشون تکون ...

بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الان خیلیییییی بهتر شده، فقط چند وقت پیش گوش میانیش عفونت کرده بود و الان شبا وقتی بیداره گاهی دماغش هم خر خر میکنه و از دهنش آب میاد اما خیلی خیلی رفلاکسش بهتر شده

میخوره بهش رفلاکس داشته باشه دخترمنم داره بیقراری بدشیرخوردن خواب کم .اسیدمعدشون میادبالادهنشون تکون ...

عزیزم تو دارو چی میدی بهش؟ حدود یه هفته است بچه ام بخاطر عفونت گوشش آنتی بیوتیک میخوره، بخاطر اون نیست؟؟؟؟؟

با دکتر مشورت کن،ممکنه رفلاکس پنهان داشته باشه،حتما پیگیری کن،دکتر گوارش کودکان ببرش

حدود یه هفته است بچه ام بخاطر عفونت گوشش آنتی بیوتیک میخوره، بخاطر اون نیست؟؟؟؟؟

حدود یه هفته است بچه ام بخاطر عفونت گوشش آنتی بیوتیک میخوره، بخاطر اون نیست؟؟؟؟؟

یکی از علائم رفلاکس پنهان عفونت گوش هست،حتما پیگیری کن

پیش یه متخصص بردم که خیلی عالیه اما گفت رفلاکس نداره بچه ات و گفتت رفلاکس پنهان که میگن الکیه

الکی چیه پس الکی دهنش بچه تکون میده من دخترم دانیتیدین ونکسیوم قبلادادم الان امپرازول ببردکتردیگه 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الا ...

خوب رفلاکسه دیگه .همه بچه هاکه بالانمیارن بچه شمارفلاکسه پنهانه ببردکتردارومیده

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
پیش یه متخصص بردم که خیلی عالیه اما گفت رفلاکس نداره بچه ات و گفتت رفلاکس پنهان که میگن الکیه

هرجور خودتون صلاح میدونین عزیزم،انشالله نی نی گلت خوب بشه زود ❤️