دخترم ۳ ماه و ۵ روزشه، چند روزیه موقع شیر خوردن خودش رو کش و قوس میده و سینمو محکم میکشه عقب که بیرون میاد از دهنش، دوباره تکرار میکنه، وسط شیر خوردن شاید ۶_۷ بار اینکار رو میکنه، شیرم کمه که اینجوری میکنه؟ علتش چیه؟ اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الان خیلیییییی بهتر شده، فقط چند وقت پیش گوش میانیش عفونت کرده بود و الان شبا وقتی بیداره گاهی دماغش هم خر خر میکنه و از دهنش آب میاد اما خیلی خیلی رفلاکسش بهتر شده، بخاطر رفلاکسه؟
بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الان خیلیییییی بهتر شده، فقط چند وقت پیش گوش میانیش عفونت کرده بود و الان شبا وقتی بیداره گاهی دماغش هم خر خر میکنه و از دهنش آب میاد اما خیلی خیلی رفلاکسش بهتر شده