2777
2789
عنوان

سفرت به سلامت رفیق نیمه راه من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 97 پست
الهی بمیرم ... میفهممت خواهر خدا به همه مون صبر بده چند وقت گذشته الان!؟

خدا نکنه عزیزم این جریان مال سال 93 بود من تا 1 سال هر شب تا صبح گریه میکردم دست خودم نبود خیلی زجر کشیدم هیچکسم درد آدمو نمیفهمه متاسفانه.بعدش دو سال باردار نشدم مشکلی نداشتیم دکترا میگفتن دلیلش فشار عصبی و روحیه بدیه که داشتیم.پارسال درست وقتی بیخیال بچه شده بودم باردار شدم.دلیل اینکه فقط نصف شبا میام نی نی سایت این موش موشکه شلوغکاره که تازه الان خوابیده.خدا رو قسم میدم به حق حضرت علی اصغر دامنتو سبز کنه تا دیگه مثل من وقت نداشته باشی به غصه ها فکر کنی😁😉

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم این جریان مال سال 93 بود من تا 1 سال هر شب تا صبح گریه میکردم دست خودم نبود خیلی زجر ...

ای جااااااانم خدارو شکر

خدا برات حفظش کنه ایشاله

ممنونم از دعات عزیزم 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
ای جااااااانم خدارو شکر خدا برات حفظش کنه ایشاله ممنونم از دعات عزیزم 

مرسی فدات شم.میدونم سخته خودم دردشو کشیدم اما سعی کن آروم باشی هیچی مثل آرامش به ادم کمک نمیکنه.انشاا.... به زودی خبر بارداری و زایمانتو بیای و بهمون بدی

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
مرسی فدات شم.میدونم سخته خودم دردشو کشیدم اما سعی کن آروم باشی هیچی مثل آرامش به ادم کمک نمیکنه.انشا ...

ممنونم عزیزم

نه من هیچوقت از مهربونی نا امید نمیشم فقط بعضی وقتا به شادی خراب شدم فکر میکنم ... به هم میریزم

از الان در گیر بارداری بعدی ام😂

امروز دکترم پزیرشم نکرد قراره فردا برم بستری شم امروز کلی نصیحتم کرد

درضمن خیلی برام عجیبه گفت نمیخواد بعد از سقط شیش ماه صبر کنی

گفت همین که جواب ازمایشات بیاد طبق اون دارو میدم دو بار پری بگذره میری برا اقدام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با?postId=96274869

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دختر خوب اشکم دراومد با حرفات.باور کن شیرم ک کم هست کمترم میشه این تاپیکارو میبینم... چند سالته مگه ...

متولد 75 ام

ای جانم نی نی شیر میدی!؟ خدا حفظش کنه

والا یه مدتی میشه قید بچه دار شدنو زدیم

موقع سقط دومم خیلی اذیت شدم

بیش از حد

دیگه تصمیم گرفتم یه مدت بیخیالش بشم

دیوونه حالا فک کردم ۴۰سالته و سن باروریت گذشته!اخه سن تو ک تازه اوله جوونیه و بچه دار شدنو...!

خدا نکشدد چقدر حرص خوردم از تاپیکت!اره شیر میدم ولی بیفایدس چون با شیرخشک سیر میشه فقط😥😣

خداروشکر میکنم ک خیلی کوچیکی و اول راه.الهی ب حق این شیری ک ب این طفل پاکو معصوم میدم هرچه سریعتر منتظرِ سوالاتت درباره بیمارستان واسه زایمان و اینا...باشم.آمین🙏

دیوونه حالا فک کردم ۴۰سالته و سن باروریت گذشته!اخه سن تو ک تازه اوله جوونیه و بچه دار شدنو...! خدا ...

ممنونم عزیزدلم

ایشاله خدا نی نیتو برات نگه داره

مرسی بابت دعا و دلگرمیت😘😘❤❤❤

زنده باشی ایشاله شمام به زودی دامنت سبز بشه

ممنون عزیزم منم دو بار این طعمو چشیدم ... الهی که به زودی دامنت سبز بشه و این غصه یادت بره 

عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد

آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد

الهی مرا  آن ده که آن به 
ممنون عزیزم منم دو بار این طعمو چشیدم ... الهی که به زودی دامنت سبز بشه و این غصه یادت بره  ...

الهی .... بمیرم برات

شدیدا درکت میکنم

تو چرا اینطوری شدی!!؟؟

گریم گرفت از شعری که نوشتی!!

زنده باشی ایشاله شمام به زودی دامنت سبز بشه

عزیزم خدا یه دوقلو بده که دیگه وقت نکنی به گذشته و سختیا فکر کنی

اما حتما ازمایشات ب موقع انجام بده

خدا خودش جواب صبوربت بده گلم