2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مغازه ای بود روبروی مدرسمون خیلی ازش گچ می گرفتم. به دزدی فکر نکرده بودم😁

(احتمالا گند زدم به حس و حال خاطراتتون)

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آره حس ملکه ی دربار رو داشتیم😂😂

😂😂😂دقیقا😂😂کلا با جدیت تمام با همه رفتار میکردم😂😂میگفتم کسی جم بخوره اسمشو مینویسم😂😂😂همه دس به سینه😂😂😂😂واییییی فقط اون ضبدرای کنار اسم😂😂😂😂

واقعا هر چی منو میبره به اون دوران کودکی حالمو خیلی خوب میکنه😢این تکستو دیدم دلم نیومد تاپیک نزنم&n ...

کارخوبی کردی حال منم عوض شد.اگه دهه شصتی وهفتادی باشید اون تخمه ریزا توی کاغذ قیفی،اون بادکنک شانسیا که همیشه میرقتم میخریدم‌به امید گرفتن اون بزرگه،بامیه های خوشمزه ...حتما یادتونه

اره دقیقا....لااقل اینقد دغدغه نبود...چشم هم چشمی نبود...زندگی ارزش داشت...صفا و صمیمیت بود...

😔😔

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
😂😂😂😂عزیززززم عالی بودی😆😆

😂😂😂😍

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

کارخوبی کردی حال منم عوض شد.اگه دهه شصتی وهفتادی باشید اون تخمه ریزا توی کاغذ قیفی،اون بادکنک شانسیا ...

ارههههههه یادمههه.خوشحالممم حالت عوض شد دوستم...بسته دوقلو یادته😂😂100 تومن😂😂انصافا دوتا تک قلو 50 تومنی بزرگتر بود😂😂ارزومه یبار دیگه بستنی دوقلو بخورم