2777
2789

میدونن؟؟

تاپیک زدم ازدواج با پزشک . 

به من میگن تو بهش نمیخوری.

یعنی یک خانه دار با پزشک ازدواج کنه به هم نمیخورن؟؟

کجای اسلام گفته زن باید کارکنه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اخلاق 90 درصد پزشکا بده بد کافیه دو بار با همکلاسیاش بری بیرون با همکارا بری بیرون اونوقت میفهمی چه اشتباه بزرگی کردی اول اینکه از بالا به پایین نگات میکنه دوم اینکه  اصلا حرف همو متوجه نمیشین شیفتای سنگین بنظرم پزشک باید با پزشک ازدواج کنه وگرنه زندگیت از بیرون قشنگ و از درون جهنمه

عزیزم 80 در صد کسایی که اینجا میان فقط ساخته شدن برای ایراد گرفتن. بنظرم بها نده به حرفاشون. اتفاقا خیلی هم عالی که یک خانه دار با پزشک ازدواج کنه. چه شغلی بالاتر از خانه داری و تربیت صحیح فرزندان. بیخیاااااااااااااااااال

من شوهرم پزشکه خودم خانه دار البته فوق لیسانسم

پزشک بودن همچین آش دهن سوزی نیست

انسان بودن مهمه

دیگه خودگرفتن نداره

بقیه هم حرف نابجا زدن

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
عزیزم کار کردن اصلا مهم نیست اما تحصیلات در یه سطح باشه بهتره شما مدرک تون چیه

لیسانسم.

توتاپیک قبلی یکی گفت میخوای چجوری معاشرت کنی باهمکارای شوهرت.

مگه ما بی ادبیم که لیسانس داریم؟

لیسانسم. توتاپیک قبلی یکی گفت میخوای چجوری معاشرت کنی باهمکارای شوهرت. مگه ما بی ادبیم که لیسانس د ...

خب هر کسی به اندازه فهم و شعورش صحبت میکنه.

چه زن و چه مرد با هر شغلی و هر میزان سوادی اگر فنون همسرداری و ازدواج رو بلد نباشند به مشکل برمیخورند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم اخلاق 90 درصد پزشکا بده بد کافیه دو بار با همکلاسیاش بری بیرون با همکارا بری بیرون اونوقت میفه ...

بهش گفتم .گفت زن پزشک دوست ندارم.

میگه ازتو خوشم میاد.

منم لیسانسم ولی کارپیدا نکردم.

لیسانسم. توتاپیک قبلی یکی گفت میخوای چجوری معاشرت کنی باهمکارای شوهرت. مگه ما بی ادبیم که لیسانس د ...

بحث بی ادبی نیست من خودم تو دانشگاه علوم پزشکی درس میخونم و شوهرم پزشک بود تو جمعشون ولی اصطلاحاتی رو بکار میبرن که حتی به گوش منم نخورده و احساس حقارت شدیدی بهت دست میده الان نمیفهمی منظورمو تو شرایطش قرار بگیری متوجه میشی

بهش گفتم .گفت زن پزشک دوست ندارم. میگه ازتو خوشم میاد. منم لیسانسم ولی کارپیدا نکردم.

وای عزیزم یاد خود بدبختم افتادم اونم همینو بهم گفت  گفت من زن پزشک نمیخام بداخلاقن ولی میدونی چیشد بعد 6 ماه بهم گفت  تو کی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کارشناس بهداشت عمومی که ته تهش واکسن زن بچه مردمی تو اصلا در شان و حد من و همکارام نیستی فلانی زنش فلان تخصص رو داره  وای یادش میفتم اتیش میگیرم بنظرم قبلش فکراتو بکن مثه من بدبخت نشی