یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای عزیزم یاد خود بدبختم افتادم اونم همینو بهم گفت گفت من زن پزشک نمیخام بداخلاقن ولی می ...
سلام.ببینید من می فهمم شما چی می گیرد .خیلیم متأسف شدم که همسرتون اینقدر ظاهر بین هستن.واقعا قضاوت در مورد یک انسان فقط بر اساس مدرک تحصیلی خیلی سطحیه.نمی خوام شخص همسر شما رو زیر سوال ببرم ولی،این برخورد اصلا به پزشک بودن ایشون ربط ندارد.ایشون می تونست یک مامور شهرداری باشه ولی بازم از در غرور ونخوت با همسرش حرف بزنه .چیزی که خیلیم دیده میشه،مردای کم سوادی که بسیار بسیار همسرشون رو تحقیر می کنند.می خوام بگم توی هر قشری آدم با اخلاق داریم و آدم بی اخلاق.خوشبخت شدن آدمها با هم به هم سطح بودن درک و شعورشون هست .کاااااملا اینو قبول دارم .ولی هم سطح بودن مدرک لزوما ملاک خوشبختی نیست.
لیسانسم. توتاپیک قبلی یکی گفت میخوای چجوری معاشرت کنی باهمکارای شوهرت. مگه ما بی ادبیم که لیسانس د ...
چه حرفی یعنی ادم های تحصیل کرده فقط بلدن معاشرت کنن الان دخترهای هم سنم که مثلا فوق لیسانس هم دارن ببخشید بلانسبت خیلیهاشون بی ادب هستن و بی فرهنگ ولی ادم میشناسم سوادش دیپلم یا کمتره انقدر فهمیدست ادم خجالت میکشه از خودش شما ملاک انتخابت اخلاق و نجابت و چشم پاکی و عدم مصرف مواد و خانواده داری و غیره باشه نه اینکه خودتون را باهاش بسنجید شما به عنوان یک زن بهتره روی اون زوم کنید و ایرادهاشو پیدا کنید که خدایی نکرده ضربه نخورید
سه اصل
هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن
حرمتها شکسته میشود............
هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن
تبدیل به وظیفه میشود..............
هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش
تبدیل به منت میشود
عزیزم ان شا الله هر چی به صلاحت هست واست پیش بیاد. یکی از آشناهای ما لیسانس بود با دندانپزشک ازدواج کرد. زندگی خیلی خوبیم دارن و دیگران هم زیاد بهشون حسادت می کنن. مهم تفاهم بین دو طرف هست و اینکه آدما بعد ازدواج عوض نشن.
یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁
ببین اصلا بحث شخصیت و اینجور چیزا نیست تو زنش بشی بری تو جمع دوستاش که زناشونم پزشکن یه جوری باهات برخورد میکنن که سر خورده میشی و احساس بی ارزش بودن میکنی بحث بی شخصتی تو نیست بحث اینه که پزشکا ۹۰ درصدشون خودشوند برتر می بینن و اینم بخاطر جامعست که اتقدر بهشون بها داده
من لیمووییی بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت
الان تو عقدم باهاش و قصد جدایی دارم هر چقدرم التماسم کنهباهاش زیر یه سقف نمیرم خیلی زجرم داده ...
خیلی ناراحت شدم.خوب چرا اینجوریه؟ حس می کنم کسایی که از خانواده سطح پایین ،خودشون فقط تحصیل کرده میشن اینقدر دیگران رو تحقیر می کنن.وگرنه کسی که با اصالت باشه با خانواده اصیل و ریشه دار باشه یه پزشکی خواندن اینقدر براش ارزش نمیشه.خانوادتون در یک سطح فرهنگ هستن یا نه ؟ این خیلی مهمه.
ببين عزيزم من خودم پزشكم أما از اونجا كه رفتار و برخورد هم كلاسي هام رو ديدم خوشم نميومد با پزشك ازدواج يكنم اخه جنبه مقايسه اي كلا تو زندگيشون بالاست از همه لخاط بهمين خاطر با مهندس ازدواج كردم اما هر كي يجوره ديگه شرايط زندگي با يه پزشك يكم سخته چون شوهرت اكثرا نيست
ببین اصلا بحث شخصیت و اینجور چیزا نیست تو زنش بشی بری تو جمع دوستاش که زناشونم پزشکن یه جوری باهات ب ...
قبول دارم که جامعه ما خیلی بی جهت و غیر عادلانه پزشک ها رو هم توی بحث در آمد هم در قسمت وجهه اجتماعی بزرگ کرده.اینقدر رشته های مهم و سخت تر از پزشکی هست که توی جوامع پیشرفته تر اهمیت داره ،ولی توی کشور ما پزشکان فکر می کنن فقط خودشون درس خوندن و از سطحی از هوش برخوردار بودن البته بازم میگم بعضی پزشکان این طورن نه همه
متاسفانه پزشك ها خودشون رو يكم بالا تَر ميدونن مخصوصا پسر هاشون من خودم اين رو به چشم خودم بارها ديدم حتي ما ها كه همكلاسي باهاشون و مثل اونا پزشكيم كلا اينحوري هستن
سلام یه سوال بپرسم طرح تخصص برای خانوم متاهل میدونم که واجبه رفتنش فقط چند سال طول میکشه ؟و اینکه او ...
سلام عزيزم بستگي به ميزان محروميت منطقه داره هر چي منطقه محروم تَر از ميزان دو سال كم تَر عست اما حداكثر دو سال نه ميتونن كنار هم باشن اصلا محل طرح واسه متأهل ها جايي هشت كه شوهر سكونت يا تحصيل بكنه