2777
2789
عنوان

بعضی ها فازشون چیه؟چرا خودشونو بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 45 پست
وای عزیزم یاد خود بدبختم افتادم اونم همینو بهم گفت  گفت من زن پزشک نمیخام بداخلاقن ولی می ...

جدا شدی؟؟

این اصلا اینجوری نیست.

تازه بهم میگه بیاپیشم کمکم کن اسم بنویسیم.

میترسم تخصص گرفت اخلاقاش عوض شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه ربطی داره یکی از اشنااهامون متخصص مغز و اعصابه همسرش پزشک بود باهم نساختن  الان ی زن د ...

میدونی چرا دیپلمه گرفته که بتونه بهش زور بگه نمیتونسته به پزشکه زور بگه و قلدری کنه الان هر چی به اون یکی بگه جیکش در نمیاد شوهر سابقمم گفت من گفتم تو رو بگیرم کهلالمونی بگیری هر چی میگم بگی چشم وگرنه میخاستم یه بلبل زبون بگیرم که حق و حقوقشو بلد باشه میزفتم زن پزشک میگرفتم 

وای عزیزم یاد خود بدبختم افتادم اونم همینو بهم گفت  گفت من زن پزشک نمیخام بداخلاقن ولی می ...

الان زندگیتون چطوره؟

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
میدونی چرا دیپلمه گرفته که بتونه بهش زور بگه نمیتونسته به پزشکه زور بگه و قلدری کنه الان هر چی به او ...

ربطی نداره

ی بچه ام میدونه که ربطی به تحصیلات نداره یه رن ذاتا میتونه آروم و مظلوم باشه چه بسا دکتر باشه یا میتونه فتنه گرو شلوغ باشه ولی خونه دار

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
 نه مطالب علمی تخصصی که حتی تو دروس ما نیست

مردا همینن دیگه

منم با دوستای شوهرم میرم بیرون همش راجع به ماشینو فوتبال و بحثای خفن خدا و دین راه میندازن که تو حوزه ی دخصص من نیس

همه که نباید همه چی دون باشن

من بابد حس حقارت میکردم

نه وقتی باید حس حقارت کنی که فرهنگ و معاشرت اجتماعی و برخورد با مردمو بلد نباشی

میدونی چرا دیپلمه گرفته که بتونه بهش زور بگه نمیتونسته به پزشکه زور بگه و قلدری کنه الان هر چی به او ...

چرا همش منفی می‌بینیم چون همسر شما اینجور بوده 

همه مردای پزشک همینطورن؟

حالا باهم خوبن یا بدن خیلی ساله باهم دارن زندگی میکنن

این مردای اینجوری هم برن بمیرن اه

مردا همینن دیگه منم با دوستای شوهرم میرم بیرون همش راجع به ماشینو فوتبال و بحثای خفن خدا و دین راه ...

مثلا زن یکیشونو همه سوژش میکنن

چون عین گاو بهشون سلام نمیده

خودش فکر میکنه از متانتشه ولی در نظر اینا از بی شخصیت بودنشه

منم میشناسم پزشکارو خودشونو برتر از بقیه میدونن ۹۰ درصدشون بدرد ازدواج با غیر پزشک نمیخورن 

ده درصد شدن شاید با اخلاق باشن و واسشون مهم نباشه اما بازم به نظرم نباید رشته های پیراپزشکی  با پزشکا ازدواج کنن چون پزشکا همیشه خودشونو بالاتر از پیرا پزشکا میدونن  اگرم با غیر پزشک ازدواج میکنن باید رشته همسرشون غیر پیرا باشه 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
چرا همش منفی می‌بینیم چون همسر شما اینجور بوده  همه مردای پزشک همینطورن؟ حالا باهم خوبن یا بد ...

براینکه یکی دو تا ندیدم از ده نفرشون 9 نفر اینطوری بودن دوستاش زنگ میزدن بهش زن میخوایم بگیریم یکی باشه نفهم باشه هر چی گفتیم قبول کنه یه اینجور کیسی زنت برامون پیدا کنه