یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وا چه ربطی داره یکی از اشنااهامون متخصص مغز و اعصابه همسرش پزشک بود باهم نساختن الان ی زن د ...
میدونی چرا دیپلمه گرفته که بتونه بهش زور بگه نمیتونسته به پزشکه زور بگه و قلدری کنه الان هر چی به اون یکی بگه جیکش در نمیاد شوهر سابقمم گفت من گفتم تو رو بگیرم کهلالمونی بگیری هر چی میگم بگی چشم وگرنه میخاستم یه بلبل زبون بگیرم که حق و حقوقشو بلد باشه میزفتم زن پزشک میگرفتم
میدونی چرا دیپلمه گرفته که بتونه بهش زور بگه نمیتونسته به پزشکه زور بگه و قلدری کنه الان هر چی به او ...
منم میشناسم پزشکارو خودشونو برتر از بقیه میدونن ۹۰ درصدشون بدرد ازدواج با غیر پزشک نمیخورن
ده درصد شدن شاید با اخلاق باشن و واسشون مهم نباشه اما بازم به نظرم نباید رشته های پیراپزشکی با پزشکا ازدواج کنن چون پزشکا همیشه خودشونو بالاتر از پیرا پزشکا میدونن اگرم با غیر پزشک ازدواج میکنن باید رشته همسرشون غیر پیرا باشه
من لیمووییی بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت
چرا همش منفی میبینیم چون همسر شما اینجور بوده همه مردای پزشک همینطورن؟ حالا باهم خوبن یا بد ...
براینکه یکی دو تا ندیدم از ده نفرشون 9 نفر اینطوری بودن دوستاش زنگ میزدن بهش زن میخوایم بگیریم یکی باشه نفهم باشه هر چی گفتیم قبول کنه یه اینجور کیسی زنت برامون پیدا کنه